- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batmanci
csendes tag
Fantasztikus, hogy ez nekem miért nem jutott eszembe?
Megvan! Mert ha nem tudok építő jellegű tanácsot adni, akkor a hülyeséget megtartom magamnak.
Mondok jobbat: nem kell játszanom a játékkal!
Hogy mi a rossebért gondoltam, hogy egy ilyen neves portálon, valaki segítségét kérhetem?
15 éve számtekezek, értek is hozzá, nem kicsit. Igaz F1 2010 hivatalos peccset nem írtam még, de ki tudja?
A legbosszantóbb, hogy egy olyan info kellett volna, ami lehet, hogy másnak is gondot okoz.
Erre, Okoska közli velem, hogy ne játsszak a játékkal. Vagy azt én javasoltam...?
Már nem is emlékszem, mert annyira hülye vagyok. Hiszen, nem a TT-ben létező legjobb autóval, a legjobb idő elérésével kapcsolatban írtam.
Elnézést az ostobaságomért. Mea culpa, hogy ide mertem jönni minden szarral zaklatni, az egy év alatt, hihetetlen tapasztalatra szert tevő, vérprofi, 15 éves embereket.
Hát, ide se jövök többé, pedig jó 10 éve netezek is, persze biztos azt is szarul.
Konklúzió:
Kérdezel: ostoba, hozzánemértő, közösségbomlató seggfej vagy.
Válaszolsz (tök mindegy mekkora baromságot): Te vagy az Ász, az Orákulum, Sámán, Világvezető, akit mindenki követ utolsó csepp véréig.
Hát, Nagyuram, végtelenül köszönöm roppant bölcs tanácsát, és azt kívánom, minden kérdésére (miket feltételezek, ön kérdez?), hasonló okos válaszokat kapjon.
Ha lehet az sértődjön meg, akinek kell. Akinek nem inge, az ne fázzon!
Mély erkölcsi tisztelettel, Laci.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GL.iNet OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest