Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
kircso13
üzenetére
Kétszer is találkoztam vele. Nem értem, hogy azt miért nem csinálták meg, hogy 1 felvezetőkörnyi ideig senkinek le legyen ideje, nem hiszem, hogy nehéz lenne a megvalósítás, és már jobb lenne a játék.
1. esetben: Rögtön ahogy elkezdődött az időmérő, kimentem, és látom, hogy Hamilton 1:30 alatt ment egy felvező, és egy gyors kört, ami 1:34 lett.
2. esetben: Alonso mögöttem jön közvetlenül (Brit időmérő), épp az új részre érünk, és kiírja, hogy ALonso megjavította az idejét, már az ő az 1.A másik amit észrevettem, hogy ahogy közeledek a többi autóhoz, átmennek átlátszóba, és át lehet rajtuk menni.
Inkább tartsanak fel, ütközzek, de ne hogy már szellemautók ellen kelljen időmérőzni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Inkább tartsanak fel, ütközzek, de ne hogy már szellemautók ellen kelljen időmérőzni.