- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
szakadj szét

grat az idődhöz, szép volt!Tegnap elkezdtem gyakorolni a brazil pályán, nem sok híja van, hogy elkapjam a TT-s idődet! Igaz még sok az elfékezésem, az első szektorban még előtted vagyok, utána veszítek mindig.
Amit furcsállok kicsit a játékban, hogy a szárnyállások a beállításaim szerint szinte minden pályára, amin eddig mentem ugyanazok. Monza (első/hátsó) 3/1, Valencia 4/1, brazil 2/1, Spa 2/1. Nagyon hasonlóak a neten taláható beállítások is.
Kétlem, hogy mindegyik pálya kis leszorítóerős lenne, Valencia kifejezetten közepes, brazília szintén. Szerintem.Hogy lehet egyszerre több ghost car-t betölteni TT-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest