Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• heihachi
    addikt

Ha már egy kicsivel többet nyújt mint az eddigiek akkor már lehet mondain hogy legélethűbb, addig amíg ki nem ad valaki egy élethűbbet. Szóval azt fogjuk mondani hogy legélethűbb, de tőled majd olvashatjuk a hibáit szép számmal. (tudom ez egy fórum, bárki elmondhatja...blablabla)
    És akármennyire fogod a negatívumait hangoztatni ugyanúgy játszani fogsz vele (legfeljebb kevesebbet és nem olyan lelkesededéssel) mint ahogy a Forzával. Az is a legélethűbb a Boxon most, különben nem érdekelne. Vagy azzal nem így vagy?

Amúgy pedig a szakmámból kifolyólag én szoktam is mondani hogy ez az első próbálkozásom, hát ez most így sikerült, pedig 13 éve dolgozom a szakmámban. Ez nem azért van mert szarok rá, hanem mert még sosem csináltam azt a munkafolyamatot vagy olyan végterméket. 100%-os termék nincs, aki nem ezt mondja az hazudik!

Ha többet nyújt mint a többi, az még messze nem jelenti azt, hogy valóban élethű.

A Forzával nem azért játszok, mert egy valamiben jobb (pl. élethűbb vagy szebb vagy több autó van benne) a többinél, hanem mert számomra szórakoztatóbb, mint a többi. Tudnék mondani sok élethű játékot, amivel nem játszok, mert nem szórakoztat. Így van ez az F1-el is. Ha nem fog szórakoztatni (pl. tökéletesen élethű, de kontrollerrel játszhatatlan), akkor nem is fogok vele játszani. Szvsz egy F1 játéknál kiemelten fontos az élethűség, ezért írtam korábban, amit, de nem csak ebből áll egy játék.

Gratulálok a szakmádhoz, remélem nem orvos vagy, vagy nem életmentő műszereket gyártasz.

Új hozzászólás Aktív témák