- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
újra hi!
egy mai, friss tapasztalat:
ez csak azoknak szól, akiknek erős gépük van, az f1 dx9 mégis vsynk 60-ról leesik a fps, meg microlagg, stb...
borítékolom, hogy az f1-etek nektek is win7-en fut. tessék előbányászni a régi win xp 32-t. kell sp3 is legyen.
helyreállt a világ rendje. pedig 2 win7-en is próbáltam, összes beállítás teljesítménycentrikusra, 3 driver is kipróbálva....
ráadásul más játékoknál is komoly gyorsulás lett. gtr2-ben, a megszokott referencia pontomon +100(!!!)%, 3dmark06 +10%, stb.
hónapok óta szenvedek, és csak véletlenül jöttem rá.
nem akarom bővebben kifejteni, sem magyarázkodni, és legfőképpen győzködni senkit...
csak egy ötlet, ha valakinek szétkqúrja az agyát a jelenség, mint nekem, tegyen egy próbát.

igaz, hogy nem lesz dx10-11, és kevesebb befogott ram lesz, de érdemes pár játék miatt egy külön os és egy kis winyó. (szerintem)(480-hoz 257.21_desktop_winxp_32bit_english_whql)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- További aktív témák...
- Asus A15 FA507NU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple Pitaka
- Nintendo Switch Oled + Fólia
- újszerű iPhone 14 Pro Max 128GB deep purple mélylila független Apple
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest