Hirdetés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davzone
senior tag
válasz
skylaner
üzenetére
Tudom nem acélos de ennyi megy,holnap felveszem videóra....aztán kielemezhetitek

Hiba nélkül végig tudok menni minden féktávom jó ha elfékezem az már másodperc bukás,viszont akárhogy nyomom nem megy jobban.Ha lenyesek egy kanyart amit nem vesz észre a gép akk tudok csak javbitani.De igy sincs meg a pole idő.
Elképzetlhető hogy a többi kocsi lett fejlesztve és én nem kaptam meg mivel csak 2es pilota vok a csapatnál?Az előző verseny előtt monmdta a mérnök hogy a schumi kapott uj fejlesztéseket amiket éncsak később kapok meg de az utána lévő versenyt is simán megnyertem.Mostmeg ez van.
Amugy xboxon nyomom kontrollerrel,vinyóról gyári játékkal.Most nincs lelkierőm nekiállni, a house meg az igy jártam anyátokkal uj része jobban izgat
,de még lehet éjjel vagy holnap kipróbálok egy időmérőt careeren kivül a mercivel ugyanugy rosberg kocsijában,megnézem ott mit tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Synology NAS
- Hardcore café
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- DDR 4 & DDR 5 RAM FELVÁSÁRLÁS! Azonnal! NAGY MENNYISÉGBEN! HÁZHOZ IS TUDOK MENNI!
- ifi Audio Zen Blue V2 DAC
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- DELL Latitude 3380,13.3",HD,i3-6006U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN10
- Garanciális Lenovo Legion Pro 5 // AMD Ryzen 9 8945HX // 32GB RAM // 2TB SSD // RTX 5060
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- LG 32MR50C-B Monitor
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,de még lehet éjjel vagy holnap kipróbálok egy időmérőt careeren kivül a mercivel ugyanugy rosberg kocsijában,megnézem ott mit tudok.