- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulfoldi
aktív tag
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Nagyon nagy ez a jatek, teljesen kesz vagyok tole! Eloszor billentyuzettel probaltam, nagyon megtetszett, aztan elkezdtem morforndirozni azon milyen lehet kormannyal, de egy normalisabbal, mert par eve hirtelen felindulasbol vettem egy 5000 forintos Genius-t (de minek). Szoval az nagyon szar volt. Ugyhogy addig-addig nezelodtem, hogy kozben teljesen be lettem sozva plusz talaltam egy aruhazban piszkosul olcson (kb 10 ezer forinttal) es elmentem es megvettem A LOGITECH DRIVING FORCE GT-t! Ma hajnali hatig, 3 lakotarsam is nalam jatszott, koztuk egy lany is, ugy kellett harcolni egy korert! A nagyon durva ez a jatek ezzel a kormannyal! Azt olvastam, hogy a Pro verzio (a GT elodje) is majdnem ilyen jo, tudom nem olcso mulatsag, (25-30 ezer, a GT meg szeintem 35-40) de aki teheti, nevezzen be ra mert biztos vagyok benne, hogy hosszu tavu befektetes, es logitech minoseg evekig birni fogja a strapat, es remek barati, de akar csaladi program, gyerekeknek, felnotteknek, lanyoknak es fiuknak is!
Tessek egy link, akit erdekel olvassatok el, ez egy osszefoglalo cikk a kaphato tipusokrol ajanlasokkal, elonyokkel hatranyokkal, javasolt beallitasokkal egy profi szimularorostol:
http://logout.hu/cikk/kormany_kalauz_autos_jatekokhoz/logitech.html
Billentyuzettel nem az igazi!
Mas:
Lehet, hogy mar kerdeztek, ez esetben bocsanat. Nem tudjatok hogy lehet kikapcsolni a Ghost-cart? Szerintem nagyon idegesito! Elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest