Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz2
tag
Hat djyuri, akkor ott mas gebasz is lehet, mert en sem tom minek a 650es tap egy olyan gep ala..
Kizart hogy normal allapotban 460as kapcsolta csak be azt a konfigot, tok lol..
En is lattam mar olyan hihetetlen konfigokat 300as konfiggal kifogastalanul menni, es 350es enermaxxal elpukkanni hogy en sem hittem el..
Nekem is volt Codegenem sokaig, 1 el is fustolt, igaz nem vitt magaval semmit halisten, aztan utana mar vettem inkabb egy Aktiv PFC Coolinket, dual FAN-el, hat jah.. finoman szolva jobb, meg nyugodtabb az ember.. az 1.7es cerkakhoz meg verszegenyebb gepekhez szerintem jok a Codegenek is, de abszolut nem hosszu tavra, hamar kiszarad a kondija aztan kakukk..
Meg a lenyeg hogy en minimum 2 havonta jol kifujatom suritett levegovel, de nem baj ha havonta aztan akkor nem eri az embert meglepetes
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Ujabb Prémium ólacska INGYEN MPL-el Phanteks XT PRO ULTRA
- Chieftec GPS-500 / Csavarmatricás!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 11.09. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő