Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Magisk
- Apple Watch
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- xiaomi redmi note 14
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Nekem is volt codagen tápom, és elvegetál, ha nem akarják belőle a névleges teljesítményt kicsikarni. Komoly konfig esetén amikor a Codagen nagytornyot vettem,mert a Codagen házak nagyon szépek!
azonnal kiszereltem és eladtam itt a ph-n. Egyébként utóbbi időkben javultak is. Kb a max 75% névleges teljesítmény felvételt kell betartani, és akkor olcsóbb mint pl a KHC, ami szintén max 75%, és még azon kívül egy csomó hibája is van. A KHC bekapcsoláskor 7 - 9 V-os fesz lökést küld az 5V-os ágba, a 12V-os ágban szépen süllyeszti a feszt 10 V irányába, és mégis olyan árban adják, mintha rendes normális táp lenne. A Codagen olcsó, és mégis csak egy normális alsó középkategóriás táp, nem bika géphez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Autós topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azonnal kiszereltem és eladtam itt a ph-n. Egyébként utóbbi időkben javultak is. Kb a max 75% névleges teljesítmény felvételt kell betartani, és akkor olcsóbb mint pl a KHC, ami szintén max 75%, és még azon kívül egy csomó hibája is van. A KHC bekapcsoláskor 7 - 9 V-os fesz lökést küld az 5V-os ágba, a 12V-os ágban szépen süllyeszti a feszt 10 V irányába, és mégis olyan árban adják, mintha rendes normális táp lenne. A Codagen olcsó, és mégis csak egy normális alsó középkategóriás táp, nem bika géphez.