Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Nekem is volt codagen tápom, és elvegetál, ha nem akarják belőle a névleges teljesítményt kicsikarni. Komoly konfig esetén amikor a Codagen nagytornyot vettem,mert a Codagen házak nagyon szépek!
azonnal kiszereltem és eladtam itt a ph-n. Egyébként utóbbi időkben javultak is. Kb a max 75% névleges teljesítmény felvételt kell betartani, és akkor olcsóbb mint pl a KHC, ami szintén max 75%, és még azon kívül egy csomó hibája is van. A KHC bekapcsoláskor 7 - 9 V-os fesz lökést küld az 5V-os ágba, a 12V-os ágban szépen süllyeszti a feszt 10 V irányába, és mégis olyan árban adják, mintha rendes normális táp lenne. A Codagen olcsó, és mégis csak egy normális alsó középkategóriás táp, nem bika géphez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- Hardcore café
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azonnal kiszereltem és eladtam itt a ph-n. Egyébként utóbbi időkben javultak is. Kb a max 75% névleges teljesítmény felvételt kell betartani, és akkor olcsóbb mint pl a KHC, ami szintén max 75%, és még azon kívül egy csomó hibája is van. A KHC bekapcsoláskor 7 - 9 V-os fesz lökést küld az 5V-os ágba, a 12V-os ágban szépen süllyeszti a feszt 10 V irányába, és mégis olyan árban adják, mintha rendes normális táp lenne. A Codagen olcsó, és mégis csak egy normális alsó középkategóriás táp, nem bika géphez.