- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Nekem is volt codagen tápom, és elvegetál, ha nem akarják belőle a névleges teljesítményt kicsikarni. Komoly konfig esetén amikor a Codagen nagytornyot vettem,mert a Codagen házak nagyon szépek!
azonnal kiszereltem és eladtam itt a ph-n. Egyébként utóbbi időkben javultak is. Kb a max 75% névleges teljesítmény felvételt kell betartani, és akkor olcsóbb mint pl a KHC, ami szintén max 75%, és még azon kívül egy csomó hibája is van. A KHC bekapcsoláskor 7 - 9 V-os fesz lökést küld az 5V-os ágba, a 12V-os ágban szépen süllyeszti a feszt 10 V irányába, és mégis olyan árban adják, mintha rendes normális táp lenne. A Codagen olcsó, és mégis csak egy normális alsó középkategóriás táp, nem bika géphez.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

azonnal kiszereltem és eladtam itt a ph-n. Egyébként utóbbi időkben javultak is. Kb a max 75% névleges teljesítmény felvételt kell betartani, és akkor olcsóbb mint pl a KHC, ami szintén max 75%, és még azon kívül egy csomó hibája is van. A KHC bekapcsoláskor 7 - 9 V-os fesz lökést küld az 5V-os ágba, a 12V-os ágban szépen süllyeszti a feszt 10 V irányába, és mégis olyan árban adják, mintha rendes normális táp lenne. A Codagen olcsó, és mégis csak egy normális alsó középkategóriás táp, nem bika géphez.