Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
dzsoni
senior tag
lol, honnan szedtétek elő ezt a topikot? :DDD
-
dzsoni
senior tag
Na akkor a tápcsere története:
A vásárlás utáni napon, táp ki, üzletbe be. Mondom az eladó srácnak, h gázos a táp mert befelé fújja a levegőt, ki kellene cserélni. A gyerek eltűnt a raktárba, hozott egy másikat, belerakta egy félig összerakott gépbe, bakapcs után teljessen jól működött. A régi tápot is kipróbálta, csóválta a fejét, visszarakta a dobozba, és ráírta, h rossz. Az új tápom azóta tökéletes, nagyon halk, és persze a levegő is kifelé áramlik! -
dzsoni
senior tag
Sziasztok! Új vagyok itt, és nagyon teccik az oldal!
Van egy kis gondom egy Codegen táppal, nem tudom, hogy találkozott e-már valaki hasonlóval!
Tegnap elszállt a JNC tápom, ma vettem egy 400W-os Codegen-t. A gondom az, hogy az új táp nem fújja, hanem szívja a levegőt. Szerintem ez nem normális, valószínü, hogy holnap viszem vissza, de lehet, hogy semmi baja. Mindenesetre, megkérdezlek benneteket, hátha tudtok rá magyarázatot.
üdv. johnny
Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi