- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
még egy
-
a_tesz
Korrektor
szerda esti up (szerda van ma?
)
-
a_tesz
Korrektor
hú ez totál kiment a fejemből. kapott egy kila kontaktsprét, könyékig áll a lucsokban. jelenleg ez így jó, és ha nem nyúlok a potihoz, talán kihúzza egy darabig. köszi! de továbbra is várnék valakit akinek volt már része ilyen élményben, hogy szét kellett kapnia ezt a ''genius százhúszvattpéempéó-nál egy fokkal jobb'' hangtechnikát. bár meg kell mondjam, meg vagyok vele elégedve (leszámítva ezt a gondos tervezést persze), a szobámban pont elég zajt tud kelteni.
-
a_tesz
Korrektor
esetleg ha valaki mégis tudna érdemben segíteni, azt nagyon jó néven venném...
-
a_tesz
Korrektor
válasz
duracell89 #8 üzenetére
hanyagolnám én,de ez van
majd talán karácsonyra kérek valami normálisat a jézuskától
-
a_tesz
Korrektor
up, valaki plz segítsen
-
a_tesz
Korrektor
na szóval adott ez a hangcucc. sulinetben. de nem ez a lényeg, hanem hogy a hangerőszabályzó poti sajnos nem működik valami fényesen, mert csak az egyik hangszóró szól, a másik egyszer szól, egyszer nem... kérdésem a következő: hogy a rákba lehet a potikhoz hozzáférni? úgy szétkaptam hogy alig tudtam összerakni, de az elejéhez nem fértem hozzá. légyszíves, aki esetleg hasonló cipőben jár(t), ossza meg a tapasztalatait! előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest