- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Bővebben: link Kérnék mindenkit, hogy a linkelt totyikban folytassa a beszélgetést, valamint a totyiknyitót, hogy ha gondolja nézze át az ottani hozzászólásokat...
Zártam. -
ssolitude
őstag
A codecpackból van már 1.9 is,a rippackból a 0.28.7 a stabil.
-
Karaoke
csendes tag
megnéztem az oldalt, ez tünt jónak, keveset de fontosat tartalamz.
Gordian Knot Codec Pack
Description: Contains all the codec used by Gordian Knot:
Includes:
* AC3Filter 0.70b
* Morgan Stream Switcher
* DivX 3.11 alpha
* DivX 5.1.1 Pro (Ad version)
* Huffyuv 0.2.2.1 cce-patch
* XviD Koepi 24062003-1
* ffdshow alpha 2003-05-23
Version: 1.6 | Filesize: 5.66 MB -
Karaoke
csendes tag
Sziasztok. Megpróbálom tömören összefoglalni a problémát, kérdést. Eddig mindig ACEMP használtam, de néha bizony akadnak a filmek. Aztán ráfriss, és újra, míg a végén összeomlott a gép, s már az uninstall se segít. És kezdtem előről. Jelenleg avit használok, amir divx 4.12 vagy 5.1.2 vel kódoltam be. Olyan formátumot keresek, amihez nem is kell kodeket installálni, úgy tudom hogy a mog az olyan. Mert ha a videóklippet kiviszem projektorra, bizony hogy akadva lelassúlva játsza némelyiket. A kérdés, mi az alapvető ami szükséges, vagy milyen kodecpack a legkissebb rossz? PL, a KLITE pack, az teljesen összepiszkította a gépet. És elég lenne az xvid, divx, ac3, ffdshow párosítás? Winamp 5x el játszom le a klippeket, szinte minden formátumra jó. Mégis akadnak a filmek. Tehát mi lehet a legegyszerűbb megoldás, ami nem nagy memória zabáló, processor pörgető kodek, amivel gond nélkül lehet kivinni a képet a másik monitorra. Bár ez nem lényeg, mert saját monitoron is akadnak. Mert ha a MPG viszonylag jó, a méret nem számít, akkor átkodolom az avikat mpg-be és ennyi. Sikerűlt kifejteni amit szerettem? Tudom, kicsit zagyva, de remélem tud valaki segíteni, mit is tehetnék. Köccike
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest