Keresés

Aktív témák

• regergedeon

csendes tag

Hell,
    Huffyuv-t majd megpróbálom rgb-ben, hátha úgy nem csesződik el az egész kép visszajátszáskor. Pic Video MJPEG v2 -t használtam még felvételhez, azzal normális tömörítési arány- minőség jött ki, csak nekem azzal a hang folyton-folyvást elcsúszott. Nem igaz hogy három ( mondjuk mind integrált ) hangcsippel ugyan úgy elcsúszik a hang. Fél óránál kb. olyan fél percet csúszott, ami már elég húzós..

A 4 es DivX et azért próbálgattam, mert abban elvileg alaból benne van a kétmenetes tömörítés, a 3.11 hez meg nandub, vagy hasonló kell amit meg ugye pl. UleadMS 7 ből nehezebb dolog meghívni.
    Xvid beállításoknak hol nézzek utána?

• regergedeon

csendes tag

Nekem digitalizálással lenne gondom, mégpedig azzal hogy vettem fel Huffyuv 2.2 vel, és a kép tetején csak színes csíkok vannak!!!!
    704*576 / 25 FPS / Yv12 vel. Ahogy néztem, a megmaradt ép alsó rész élessége egy fokkal jobb mint bármelyik MJPEG codecé, így ezt célszerűbb lenne használni.

A másik kérdésem pedig, hogy Ulead Media Studio 7 pro val miért nem tudok DivX4.12 vel kétmenetes tömörítést végezni? A log fájlt nem hozza létre ( vagyis pár KB az egész, pár mega helyett ), ezt a második menetnél meg hibásnak véli. Van megoldás?
    Xvid -et próbáltam alternatívaként, de annak paraméterezéséhez úgy látszik lámer vagyok., A kétmenetes tömörítés azzal ment, de magas bitrátát nem sikerült lejebb állítanom.

Aktív témák