Hirdetés
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
1. ezt nagyon szepen leirtad, gratulalok, kell egy ilyen, mert hetente jelenik meg uj, codec problemaval foglalkozo topic, oda csak ezt kell majd belinkelni, be is raktam kedvencek koze (mondjuk en mar a kamikaze boci fele topicnak is orultem, csak a szerencsetlen cimvalasztas miatt az flavhaboruba fulladt)
2. wmp9 szvsz igen jol hasznalhato, de nem erosza, csak sokan ugy vannak vele, hogy csicsas, biztos nem jo, pedig meg a feliratot is kezeli
3. xvid-nel nekem az volt problema, hogy a kep jobb oldalan fuggoleges csikok volta nehany filmnel (meg azoknal is, amiket elott kodoltam), ezt ugy oldottam meg, hogy bekapcsoltam, hogy: force 32rgb - vagy hasonlo
4. powerdvd miert nem? - komolyan erdekel, nekem szimpatikus (azert huztam ala, mert ennyi, meg lehet gyozni ervekkel)
strike-force: nem az az igazi gond, hogy pont a qt-t, vagy az rmp kell felrakni, hanem hogy 4 lejatszo kell a gepre, szoval az alternate-player is ugyanugy ott lesz
btw wmp9 is lejatszik dvd-t, ha van a gepen egy dvd lejatszo, vagy fent van egy kodek, csak nem talalom hozza a codec-et:(
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest