Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A DX nem csak 3D megjelenítésre tartalmaz megoldásokat, hanem lényegében minden médiás témára. Pl a video képének megjelenítésére is. Az overlay nem DX eljárás, és jóval kevesebb erőforrással is beéri. Az MPC meg egy hulladék, főleg a feliratozás szempontjából. Érdekes mások meg tudták oldani overlay-ben is megbízhatóan, Gabest-nek ez nem sikerült, de gyanítom nem is akart vele foglalkozni (fasza fejlesztői hozzáállás...). Emellett optimalizáltnak se nevezném, elég sok erőforrást zabál (mármint az MPC). Mindenesetre Vista alatt kicsit más a helyzet. Ott az overlayt eleve el kell felejteni.
-
p_adam
addikt
Na akkor kár volt szenvednem a leírással... No nem baj, hátha másnak segít akinek ilyen béna gépe van mint nekem
Hát ez elég érdekes mivel a VLC csak az ffdshow-t ismeri. Ezekszerint így is eléggé gyors géped van hozzá csak valami más gubanc volt vele de ha valamihez mégse lenne akkor az a másik kodek segít csak tudni kell használni. -
p_adam
addikt
CoreAVC (remélhetőleg 1.6.5) beállításai:
Preferred decoder legyen aktív
Deblocking: skip always
Output formats: tedd legfelülre RGB24-et aztán pedig vagy a YUY2 vagy a YV12 kerüljön legfelülre (nekem az utóbbi szokott a problémásabb esetekben)Media Player Classic beállításoknál:
Player: Process Priority above normal legyen bekapcsolva
Playback: Change full screen resolution: 1280×1024 24bpp 60Hz
Output: Old renderer vagy Overlay MixerP.S.: Ezek az általam alkalmazott cuccok, tehát nem kell készpénzek venni, lehet hogy neked más beállítások jobbak, próbálgatni kell nem biztos hogy ilyen drasztikus változtatásra is szükség van, mint pl. a felbontás és a színmélység csökkentése.
-
p_adam
addikt
A standard free ffdshow aligha fogja elvinni(több CPU-t használ), próbáld ki Media Player Classic+CoreAVC-vel (miután rákerestél a 'demo' változatra) mert ez a legjobb esély még lehet a kodeken belül is finomhangolni (deblocking tiltása, stb.) Ha jól tévedek amit nézni akarsz az Blu-Ray-ből készített 720p (a forrás 1080p) azt talán épp elviszi így. Nekem se mindig megy de az én gépem azért lassabb mint a tied (laptop).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest