Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A DX nem csak 3D megjelenítésre tartalmaz megoldásokat, hanem lényegében minden médiás témára. Pl a video képének megjelenítésére is. Az overlay nem DX eljárás, és jóval kevesebb erőforrással is beéri. Az MPC meg egy hulladék, főleg a feliratozás szempontjából. Érdekes mások meg tudták oldani overlay-ben is megbízhatóan, Gabest-nek ez nem sikerült, de gyanítom nem is akart vele foglalkozni (fasza fejlesztői hozzáállás...). Emellett optimalizáltnak se nevezném, elég sok erőforrást zabál (mármint az MPC). Mindenesetre Vista alatt kicsit más a helyzet. Ott az overlayt eleve el kell felejteni.
-
p_adam
addikt
Na akkor kár volt szenvednem a leírással... No nem baj, hátha másnak segít akinek ilyen béna gépe van mint nekem
Hát ez elég érdekes mivel a VLC csak az ffdshow-t ismeri. Ezekszerint így is eléggé gyors géped van hozzá csak valami más gubanc volt vele de ha valamihez mégse lenne akkor az a másik kodek segít csak tudni kell használni. -
p_adam
addikt
CoreAVC (remélhetőleg 1.6.5) beállításai:
Preferred decoder legyen aktív
Deblocking: skip always
Output formats: tedd legfelülre RGB24-et aztán pedig vagy a YUY2 vagy a YV12 kerüljön legfelülre (nekem az utóbbi szokott a problémásabb esetekben)Media Player Classic beállításoknál:
Player: Process Priority above normal legyen bekapcsolva
Playback: Change full screen resolution: 1280×1024 24bpp 60Hz
Output: Old renderer vagy Overlay MixerP.S.: Ezek az általam alkalmazott cuccok, tehát nem kell készpénzek venni, lehet hogy neked más beállítások jobbak, próbálgatni kell nem biztos hogy ilyen drasztikus változtatásra is szükség van, mint pl. a felbontás és a színmélység csökkentése.
-
p_adam
addikt
A standard free ffdshow aligha fogja elvinni(több CPU-t használ), próbáld ki Media Player Classic+CoreAVC-vel (miután rákerestél a 'demo' változatra) mert ez a legjobb esély még lehet a kodeken belül is finomhangolni (deblocking tiltása, stb.) Ha jól tévedek amit nézni akarsz az Blu-Ray-ből készített 720p (a forrás 1080p) azt talán épp elviszi így. Nekem se mindig megy de az én gépem azért lassabb mint a tied (laptop).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest