Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hoktar

csendes tag

Az esélytelenek nyugalmával, a CNS Globe HD öregsége miatt és a PNA-k kikopása végett nem sok válasz reményében kérek segítséget, de hátha...

Próbálom iGO-n belül láthatóvá tenni Bluetooth-ot és FM-Transmittert, de egyszerűen nem megy. Követtem gipsztrigis által javasolt User_Program_list.txt fájl létrhozását ([link] és [link]). Jegyzettömbel létrehoztam a txt fájlt, beillesztettem a sorokat, majd UTF-8 formátumban mentettem és bemásoltam mindkét javasolt helyre is.De navigáció indítását követően hiába keresem iGO-n belül a Bluetooth vagy FM-Ttansmitter kapcsolókat, beállításokat, semmit sem látok. Mit csinálok rosszul, vagy milyen beállítás / fájl hiányozhat még?

Nav. ver: 9.6.2.29584
    sys.txt ide vonatkoztatható rész amit látok:

[interface]
    extra_settings=1

• hoktar

csendes tag

Végigolvasva a bejegyzéseket észrevételem röviden: profi törzsgárda!

A fórumon olvasott számomra nagyon hasznos bejegyzések, melyek mások számárai is hasznosak lehetnek:

- Ingyenes WinCE képernyőkép készítő (ActiveSync kell): [link]
    - Bluetooth funkciók és működés: [link] (DM43)
    - Készülék nem kapcsol be: [link] (peti85)
    - "Hangtorzítás hiba" korrigálása iGO-ban: [link] (gipsztigris)
    - Kijelzővédő fólia méret: [link] (gipsztigris)
    - Bluetooth, FM Transmitter stb. hivatkozások iGO-nak (Primo v1): [link] (gipsztigris)
    - Bluetooth, FM Transmitter stb. hivatkozások iGO-nak (Primo v2): [link] (gipsztigris)

Köszi mindenkinek így 13 év elteltével is! :C :D

• hoktar

csendes tag

válasz Noxy #1564 üzenetére

Hálásan köszönöm!

Közben vissza olvastam, mert időm engedte és összefoglalok, ha más is ezekre a kérdésekre keresné a válaszokat:

1 -2. Kérdés ROM és telepítés menete (megoldva), köszönöm Noxy!
    3. kérdés WinCE felület indítási módjai [link] peti85 #72
    4. kérdés Active Sync [link] DM43 #39
    5. kérdés Skin (vagy háttércsere): [link] gipsztigris #67

Bónusz kérdés (6): Van valakinek WinCE képernyőkép v. képernyővideó rögzítő teljes értékű programja?Pl. Pocket Controller Pro, vagy Vito Screen Capture stb.

Köszönöm!

• hoktar

csendes tag

Sziasztok!

5 dologban szeretném kérni segítségetek

1. CNS Globe HD -hoz ROM-ot kérhetnék valakitől? Sokkal nyugodtabb lennék, ha megvolna.

2. A cns rom frissites.txt leírása (Telepítés!) ezen a készülékre is a leírtak szerint működik, vagy itt más a metódus?

3. (lehet, hogy volt róla szó és elsiklottam felette ne haragudjatok) Milyen módjai vannak a készüléken a WinCE felület indításának, elérésének? Emlékeim szerint, ha betallóztam explorer.exe -t SDMMC-ről, akkor elindította, de a menü felület kitakart.

4. USB csatlakozási módnál, ha kiválasztom a töltés ikont, akkor a Win 10 x64 ismeretlen eszközt ír ki, és nem tudja telepíteni az usb illesztőt (megjegyzés. WayteQ navit szépen látja ugyan ezen rendszer Actyve Sync alól. Van esetleg CNS Globe HD-nak külön eszközillesztője, vagy másfajta mobil eszköz központ verzió kell Windowsra, hogy lássa navit-t?

5. Van lehetőség másik bőr (skin) telepítésére eszközön? CNS Globe HD Menü-ben nagyon vékonyak a fekete betűk és a választható hátterek is sötétek, így nagyon nehezen olvasható a készülék még közelről is.

Szíves segítségetek előre is köszönöm!

Készülék info:

Készülék -> Beállítások -> Rendszeinfó:

Processor: SIRFAtlas-V
    Platform: 00.5.02
    RAM Size: 128 MB
    Flash Size: 4 GB
    App Version: 100615.1516.QC82.MLC
    OS Version: N100715E100715O1009011917
    (WinCE) Sysynfo v1.0:

Processor architecture: Arm
    Processor type: StrongArm