Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A zászlóshajó élmény újradefiniálását ígéri az Infinix Note 50 Pro+ 5G
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoktar
csendes tag
Az esélytelenek nyugalmával, a CNS Globe HD öregsége miatt és a PNA-k kikopása végett nem sok válasz reményében kérek segítséget, de hátha...
Próbálom iGO-n belül láthatóvá tenni Bluetooth-ot és FM-Transmittert, de egyszerűen nem megy. Követtem gipsztrigis által javasolt User_Program_list.txt fájl létrhozását ([link] és [link]). Jegyzettömbel létrehoztam a txt fájlt, beillesztettem a sorokat, majd UTF-8 formátumban mentettem és bemásoltam mindkét javasolt helyre is.De navigáció indítását követően hiába keresem iGO-n belül a Bluetooth vagy FM-Ttansmitter kapcsolókat, beállításokat, semmit sem látok. Mit csinálok rosszul, vagy milyen beállítás / fájl hiányozhat még?
Nav. ver: 9.6.2.29584
sys.txt ide vonatkoztatható rész amit látok:[interface]
extra_settings=1 -
hoktar
csendes tag
Végigolvasva a bejegyzéseket észrevételem röviden: profi törzsgárda!
A fórumon olvasott számomra nagyon hasznos bejegyzések, melyek mások számárai is hasznosak lehetnek:
- Ingyenes WinCE képernyőkép készítő (ActiveSync kell): [link]
- Bluetooth funkciók és működés: [link] (DM43)
- Készülék nem kapcsol be: [link] (peti85)
- "Hangtorzítás hiba" korrigálása iGO-ban: [link] (gipsztigris)
- Kijelzővédő fólia méret: [link] (gipsztigris)
- Bluetooth, FM Transmitter stb. hivatkozások iGO-nak (Primo v1): [link] (gipsztigris)
- Bluetooth, FM Transmitter stb. hivatkozások iGO-nak (Primo v2): [link] (gipsztigris)Köszi mindenkinek így 13 év elteltével is!
-
hoktar
csendes tag
Hálásan köszönöm!
Közben vissza olvastam, mert időm engedte és összefoglalok, ha más is ezekre a kérdésekre keresné a válaszokat:
1 -2. Kérdés ROM és telepítés menete (megoldva), köszönöm Noxy!
3. kérdés WinCE felület indítási módjai [link] peti85 #72
4. kérdés Active Sync [link] DM43 #39
5. kérdés Skin (vagy háttércsere): [link] gipsztigris #67Bónusz kérdés (6): Van valakinek WinCE képernyőkép v. képernyővideó rögzítő teljes értékű programja?Pl. Pocket Controller Pro, vagy Vito Screen Capture stb.
Köszönöm!
-
hoktar
csendes tag
Sziasztok!
5 dologban szeretném kérni segítségetek
1. CNS Globe HD -hoz ROM-ot kérhetnék valakitől? Sokkal nyugodtabb lennék, ha megvolna.
2. A cns rom frissites.txt leírása (Telepítés!) ezen a készülékre is a leírtak szerint működik, vagy itt más a metódus?
3. (lehet, hogy volt róla szó és elsiklottam felette ne haragudjatok) Milyen módjai vannak a készüléken a WinCE felület indításának, elérésének? Emlékeim szerint, ha betallóztam explorer.exe -t SDMMC-ről, akkor elindította, de a menü felület kitakart.
4. USB csatlakozási módnál, ha kiválasztom a töltés ikont, akkor a Win 10 x64 ismeretlen eszközt ír ki, és nem tudja telepíteni az usb illesztőt (megjegyzés. WayteQ navit szépen látja ugyan ezen rendszer Actyve Sync alól. Van esetleg CNS Globe HD-nak külön eszközillesztője, vagy másfajta mobil eszköz központ verzió kell Windowsra, hogy lássa navit-t?
5. Van lehetőség másik bőr (skin) telepítésére eszközön? CNS Globe HD Menü-ben nagyon vékonyak a fekete betűk és a választható hátterek is sötétek, így nagyon nehezen olvasható a készülék még közelről is.
Szíves segítségetek előre is köszönöm!
Készülék info:
Készülék -> Beállítások -> Rendszeinfó:
Processor: SIRFAtlas-V
Platform: 00.5.02
RAM Size: 128 MB
Flash Size: 4 GB
App Version: 100615.1516.QC82.MLC
OS Version: N100715E100715O1009011917
(WinCE) Sysynfo v1.0:Processor architecture: Arm
Processor type: StrongArm
Operating system: Windows CE 6.0
Resolution: 800x480
Model Name: AT101A
Driver version: 262145
Bits Per Pixel: 16
Number of colors: 65536(WinCE) NDumpCE:
Processor info:
Core: ARM1136JF-S
Name: AT550
Vendor: SiRF
Total RAM: 103 MB, available RAM: 70 MB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mini-ITX
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóhifi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest