- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toreszkiraly
csendes tag
Sziasztok
Látom sokan írtok ide CNC-sek..Én olyan taggal dumálnék aki a Mechwartban végzett. Ugyanis most vagyok ott 5. éves meg ott érettségiztem és ezek azt nyomják, hogy a CNC papír az emelt szintű szakma után (vagyis a maradék 2 modul) amit leteszek az semmit nem ér (csak + 40 ropiba kerül)....de indít Kövér valamilyen tanfolyamot heti 2 órában ha elég kevés a létszám. Tud valaki erről a tanfolyamról mondani valamit?
Van itt olyan arc aki Kövérnél végzett?
-
Toreszkiraly
csendes tag
válasz
CounterBoci #69 üzenetére
1.Hogy egoista képzők az biztos....Csak nálunk létezik az egész országban, hogy 1 év alatt megszerzel 1-2 szakmát (felsőfokút)... (megjegyzem)
2.Az egy dolog, hogy csak elmélet van gyakorlat nélkül, de a tapasztalat csak idő és pénz kérdése..... )Nekem pl: az MLM rendszerekről van tapasztalatom megf sztorijaim amit az aláírásodban reklámozol...)
3. Az ötletemmel lehetne egy kis zsebpénzt keresni (ami nem ártana) ezért érdeklődtem......
(ráadásul sokkal többet mint valaha a Sciennettel) -
Toreszkiraly
csendes tag
Én csak azt szeretném megtudni, hogy honnan lehet és mennyiért H1-es vagy Profi típusú CNC vezérlőt (ami PWM vezérléssel működik szerintem) szerezni amivel Hobby cnc-t lehet építeni. A mechanikát meg lehet építeni és megtervezhetem autocad-del (értek hozzá mert a gépészetből érettségiztem és cnc-t tanulok az ötödéven+ a technikusit
) a léptetőmotorokat is olcsón meg tudom szerezni ismerőstől....
Nem kell nagy gépre gondolnotok mert én grafitrajzokat akarok csinálni vele elég pontos ábrákkal és Mach3 programmal. Van a CNC-ről egy komoly könyvem ami leírja 200 oldalban a programozást és 40 oldalban az alapokat + még le is akarom tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Napelem
- Villanyszerelés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest