Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
Én is ilyet használok már egy ideje. Nekem az a tapasztalatom h a gyári paszta amit adnak hozzá az nagyon gyatra, én egyből ezüstöset tettem rá. Az én konfigomnál adódott egy számomra fura jelenség, 2700Mhzre húzott procimmal, amikor a gyári ventit kötöttem CPUfan nak akkor lényegileg passzív hűtést kaptam, mert 50fok ig szépen világít a venti, majd ha feljebb merészkedne a hőmérséklet fordul kerek 1 egészet, ill lnedületből 2-t és máris 50 alatt vagyunk és ismét passzív.
ami a magasságot illeti én is raktam már CM Elite 331be, de nekem belért az oldallapba. ventillátor keltette rezgésekre gyógyír lehet Coolnik Anti Vibration Bolts nevű kis cucca.
én 2db ventivel használom, egy (Coolink SWiF 1202) van CPUra kötve és a gyári az simán Case fan-nak, nekem még így is szabályozza a ventit a lap. Mindent összevetve jó kis hűtő, csak oda kell figyelni mit engednek a ház méretei.Ui: Köszönet Csatahajós kollégának, mert Ő segített nekem annó beszerezni, illetve felszerelni, mert maga a felszerelés nem egyszerű dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ami a magasságot illeti én is raktam már CM Elite 331be, de nekem belért az oldallapba. ventillátor keltette rezgésekre gyógyír lehet