- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
válasz
janeszgol #24 üzenetére
En nem tartom ott, csak huzgalom az ujjam es az utolso betunel egybol felemelem. Legalabbis tudatosan biztos nem tartom ott az ujjam. Masreszt meg az se hatrany, hogy van, hogy egy hosszabb szo felenel mar feldobja a megfelelo javaslatot es ha ilyenkor felemelem az ujjamat, automatikusan beilleszti azt. Ahogy en eszrevettem, szokni kell ezt a huzgalgatos irast 1-2 napig, de utana nincs visszaut, mert baromi kenyelmes. Erosen ajanlom, hogy tegyel vele egy probat par napig, ha meg nem probaltad volna. Lehet nem valik be neked, de ha bevalik akkor tobbe nem akarsz mashogy irni telon.
Bar be kell vallanom, hogy iOS-en is google billentyuzetet hasznalok, mert szamomra jobb, mint az apple fele billentyuzet, meg ha kozel se olyan jo, mint pl. Androidon.
Az androidos google billentyuzetet nagyon jol be lehet allitani (legalabbis utolso droidos telom idejen), a swipe teljesen jol mukodott (emlekeim szerint talan a Sony billen volt csak jobb), be tudtam allitani, hogy hosszu nyomasra a betuk mogotti alternativ karaktert gepeljem be, magat a hosszu nyomas idotartamat meg be birtam allitani szamomra kelloen rovid idore, igy erzesre nem kellett ra soha varnom, de soha nem is nyomtam hosszan veletlenul vele.
Szerintem egy jol beallitott google billentyuzet veri ezt a fizikai billentyuzetet az esetek 90%-aban kenyelemben es sebessegben egyarant. De meg ha ebben tevedek is, a magam reszerol kizartnak tartom, hogy ez a billentyuzet annyi pluszt tudna adni, ami kompenzalna a telom kozel masfelszeresre valo novekedeset.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest