- Google Pixel topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Én egy E72, esetleg E8-ra reagálnék hasonlóan
Amúgy a fiatalok szeretnek pötyögni, szerintem meg lesz a piaca. De leginkább angol nyelvterületen, vagy ahol az ékezetek nem gyakoriak. Ezek bevitele elég átgondolatlannak tűnik. Bár lehet hogy egy platformra jellemző megkötés: pl ha az angol QWERTY-s angol nyelven használt macbookon akarok ékezetet írni, az pont így néz ki: pl “e” hosszan lenyomva + a megjelenő listából “é” alatti szám. (Nincs épp előttem hogy melyik pontosan).
Őszintén nekem is tetszik, bár nem csacsogok annyit hogy kelljen ilyesmi.De az egész nap telón lógó fiataloknak simán jó. Amit kihagytak: a termék hátulján lehetne egy touchpad amivel lehetne a telón gesztusvezérlést végrehajtani. Pl amikor régen a hátlapi ujjlenyomatolvasó volt a divat, azok általában tudtak ilyet. (LG, Huawei pl 100 h tudta).
Új hozzászólás Aktív témák
- Léghűtés topik
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- World of Tanks - MMO
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest