Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu77
őstag
Ha esetleg frissítetted a win10-et, akkor lehetségesnek tartok egy magyarázatot.
A win10 frissítés után újabb verzióra előfordul hogy régi programokat az inkompatibilis programok listájára tesz, függetlenül attól hogy az működik vagy sem. Ezt kell feloldani.
Ehhez le kell tölteni a Windows 10 Assessment and Deployment Kit (adk) tool-t. Itt megtalálod: [link]
A programon belül az Application compatibility toolkit részt kell csak telepíteni, majd azt elindítani és megkeresni a kérdéses programot, majd a listáról "letiltani", vagyis ezáltal feloldani a listáról.
Mindegyik win10-hez más-más toolkit kell. Ha nem jó az általam linkelt verzió, akkor google-ben keress rá a te verziószámod szerintihez. Pl. ha a legfrissebb win10 van, ami a 1709-es, akkor: "adk tools for 1709". Megjegyzem idén tavasszal jön majd a még újabb, ami a 1803-as lesz...Ha ez sem segít, akkor nézd meg, hogy nincs-e frissítés a játékoz. Azt tudom, hogy a bts pl. alapban nem, de udpate után szépen megy. A civ4 fanatics-on tuti találsz hozzá, de a google is kidobja.
Illetve még a civ4 warlords-nál volt egy olyan élményem, hogy azért nem ment, mert állandóan az eredeti telepítő cd-t akarta. Aztán kiderült hogy időközben a windows-ból kiszedték a securom és hasonló cd/dvd másolásvédelmet biztonsági okokra hivatkozva, így kénytelen voltam egy tört .exe-t vadászni neten, hiába itthon az eredeti, pedig még oda is eljutottam, hogy be tudtam gyógyítani a rendszerbe a securom-ot.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Íme az új Android Auto!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest