Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balu77

őstag

válasz ziegler #355 üzenetére

Ha esetleg frissítetted a win10-et, akkor lehetségesnek tartok egy magyarázatot.
    A win10 frissítés után újabb verzióra előfordul hogy régi programokat az inkompatibilis programok listájára tesz, függetlenül attól hogy az működik vagy sem. Ezt kell feloldani.
    Ehhez le kell tölteni a Windows 10 Assessment and Deployment Kit (adk) tool-t. Itt megtalálod: [link]
    A programon belül az Application compatibility toolkit részt kell csak telepíteni, majd azt elindítani és megkeresni a kérdéses programot, majd a listáról "letiltani", vagyis ezáltal feloldani a listáról.
    Mindegyik win10-hez más-más toolkit kell. Ha nem jó az általam linkelt verzió, akkor google-ben keress rá a te verziószámod szerintihez. Pl. ha a legfrissebb win10 van, ami a 1709-es, akkor: "adk tools for 1709". Megjegyzem idén tavasszal jön majd a még újabb, ami a 1803-as lesz...

Ha ez sem segít, akkor nézd meg, hogy nincs-e frissítés a játékoz. Azt tudom, hogy a bts pl. alapban nem, de udpate után szépen megy. A civ4 fanatics-on tuti találsz hozzá, de a google is kidobja.

Illetve még a civ4 warlords-nál volt egy olyan élményem, hogy azért nem ment, mert állandóan az eredeti telepítő cd-t akarta. Aztán kiderült hogy időközben a windows-ból kiszedték a securom és hasonló cd/dvd másolásvédelmet biztonsági okokra hivatkozva, így kénytelen voltam egy tört .exe-t vadászni neten, hiába itthon az eredeti, pedig még oda is eljutottam, hogy be tudtam gyógyítani a rendszerbe a securom-ot. :)

Új hozzászólás Aktív témák