- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
olloczky #13839 üzenetére
Köszi, egyenlőre csak érdeklődöm vagyis számításba vettem ezt is. Akkor a debreceni lesz majd a nyerő, mert jóval közelebb van a másik említett kettőhöz. Debrecenben talán a mechwartban lehet vizsgázni? Mintha hallottam volna ilyesmit. Azt tudom, hogy vannak olyan cégek akik munkaidőben, saját költségen tanítatják a dolgozókat(pl ITServices Debrecenben). Lehet megvárnám az alkalmat esetleg míg odakerülök vagy másik céghez, ahol támogatják az ilyesmit. A nyelvvel szerencsére nincs probléma, így számomra az ilyen tanfolyamok jelentenék a fejlődési lehetőséget. Jelenleg még nem sürgős Cisco-t tanulnom, elég ha csak szinten tartom, ha nincs is itthon cisco-s eszközöm(csak packet tracer)-el egyenlőre. Ha majd komolyabban veszem/szükségem lesz a cisco-ra, beírokide ezzel kapcsolatban, akár pár kérdésre. Jó nézegetni a konkrét kimásolt parancsokat itt a topikban, legalább kevesebbet felejt az ember.
-
Beniii06
addikt
Jól van, nem kell komolyan venni. Gondoltam, hogy cisco-s dolog érdekel(mivel ez a topik neve is). Én csak próbáltam felkavarni az állóvizet, más vette a poént/célzást, te nem. Ha szószerint lefordítod, inkább ahhoz van köze amit belinkeltem és nem a vlanokhoz.
MÁS: Ilyen router-on-stick-es dologról még nem hallottam, igaz csak alap szintig tanultam cisco-t(nincs vizsgám belőle, az összefoglaló tanulmányozásán kívül még mindig nem világos hol(csak BP vagy online?)/mikor(negyedévente?) lehet vizsgázni mondjuk). Jelenleg más szakirány miatt szünetel a cisco, de érdekelnek az ilyen dolgok hobbi szinten, ezért is nézegetek be a topikba néha és ha nem sikerülne azzal elhelyezkedni, akkor belekezdenék komolyabban is ebbe. Az lejött olvasgatva, hogy a tanfolyamok online önszorgalom alapúak(videók, prezentációk, net). Egy CCNA-ra mennyi idő felkészülni kompletten, ha előlről kezdi az ember?
-
Beniii06
addikt
válasz
Cyber_Bird #13749 üzenetére
Discord?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Mobil flották
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest