- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
olloczky #13839 üzenetére
Köszi, egyenlőre csak érdeklődöm vagyis számításba vettem ezt is. Akkor a debreceni lesz majd a nyerő, mert jóval közelebb van a másik említett kettőhöz. Debrecenben talán a mechwartban lehet vizsgázni? Mintha hallottam volna ilyesmit. Azt tudom, hogy vannak olyan cégek akik munkaidőben, saját költségen tanítatják a dolgozókat(pl ITServices Debrecenben). Lehet megvárnám az alkalmat esetleg míg odakerülök vagy másik céghez, ahol támogatják az ilyesmit. A nyelvvel szerencsére nincs probléma, így számomra az ilyen tanfolyamok jelentenék a fejlődési lehetőséget. Jelenleg még nem sürgős Cisco-t tanulnom, elég ha csak szinten tartom, ha nincs is itthon cisco-s eszközöm(csak packet tracer)-el egyenlőre. Ha majd komolyabban veszem/szükségem lesz a cisco-ra, beírokide ezzel kapcsolatban, akár pár kérdésre. Jó nézegetni a konkrét kimásolt parancsokat itt a topikban, legalább kevesebbet felejt az ember.
-
Beniii06
addikt
Jól van, nem kell komolyan venni. Gondoltam, hogy cisco-s dolog érdekel(mivel ez a topik neve is). Én csak próbáltam felkavarni az állóvizet, más vette a poént/célzást, te nem. Ha szószerint lefordítod, inkább ahhoz van köze amit belinkeltem és nem a vlanokhoz.
MÁS: Ilyen router-on-stick-es dologról még nem hallottam, igaz csak alap szintig tanultam cisco-t(nincs vizsgám belőle, az összefoglaló tanulmányozásán kívül még mindig nem világos hol(csak BP vagy online?)/mikor(negyedévente?) lehet vizsgázni mondjuk). Jelenleg más szakirány miatt szünetel a cisco, de érdekelnek az ilyen dolgok hobbi szinten, ezért is nézegetek be a topikba néha és ha nem sikerülne azzal elhelyezkedni, akkor belekezdenék komolyabban is ebbe. Az lejött olvasgatva, hogy a tanfolyamok online önszorgalom alapúak(videók, prezentációk, net). Egy CCNA-ra mennyi idő felkészülni kompletten, ha előlről kezdi az ember?
-
Beniii06
addikt
válasz
Cyber_Bird #13749 üzenetére
Discord?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest