- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Második bétánál jár a One UI 8
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
Már írtam, de ha nem emlékeznétek. Jelenleg OKJ-s tanfolyamon vagyok, ahol a CCNA tananyagát vesszük.
Most ITSH-nál vagyok 6 hetes nyári gyakorlaton. Maradnék is itt gyakornoknak iskola mellett, csak sajnos én Baján tanulok, a cég pedig Pécsen van.
Így majd iskola után szeretnék ide jelentkezni, vagy mint hálózatos, vagy mint application administrator. De így akkor tudom, hogy én is olyan 130-at kérhetek el kezdőként.
Azt is írtátok, hogy ez pár év tapasztalattal hogyan változna, de az is érdekelne, hogy ugyanígy 2-3 év tapasztalattal kinn Németországban milyen fizetésre tehetek szert?
Bajorország lenne a cél, Regensburg és környéke, esetleg München. Igen, tudom München környékén mocsok drágák a lakások... -
freaghill
őstag
koszi sracok a valaszokat! fizetesben mire szamithatok nemetorszagban? illetve a 10 napos tanfolyamrol mi a velemenyetek?
-
freaghill
őstag
Ti mit ajanlanatok? Most ket eves okj-s kepzesre jarok es itt a ciscos anyagot adjak le. Szeptemberben kezdodik a masodik es egyben utolso evem is. Utana le szeretnem tenni a CCNA-t. Most nyaron erre a szamalk altal kinalt tanfolyamra keresem meg a penzt. Neztem, hogy ez a tanfolyam csak 10 napos. Igaz, napi 8 ora. De tenyleg meg tudjak tanitani 10 nap alatt annyira, hogy utana sikeres vizsgat tegyek?
Valaszaitokat elore is koszonom.
Ja meg annyit kerdeznek meg, hogy akkor ti a helyemben egy sima erettsegivel, okj-s rendszergazdas papirral es CCNA tanusitvannyal Magyarorszagon vallalnatok munkat vagy Nemetorszagban? Nyelv az adott. Illetve kezdokent mennyit lehetne keresni otthon, illetve kinn? -
freaghill
őstag
válasz
Cyber_Bird #7417 üzenetére
Konkréten a cél az Németország lenne. Jelenleg OKJ-s tanfolyamra járok, ahol a hálózati órák tananyaga dettó ugyanaz a CCNA anyagával. Jelenleg úgy vagyok, hogy elvégzem ezt, elmegyek arra a 10 napos CCNA tanfolyamra amit lehet a neten találni és aztán dolgozok.
Ha sikerülne valamilyen módon Németországban melózni, akkor ott, és utána meg még megcsinálnám valószínűleg a CCNP-t is, de ez még messze van.
Van esetleg valami ötleted, vagy valaki másnak, hogy hogy lenne érdemesebb végigjárni ezt az utat?
Esetleg ha valaki ilyen papírral dolgozik külföldön, akkor vele szívesen elbeszélgetnék. -
freaghill
őstag
Sziasztok!
Majd a jövőben meg szeretném én is csinálni a CCNA-t. Valaki dolgozik ilyen papírral külföldön? Mennyire könnyű vele munkát találni?
Volt ahol azt olvastam, hogy a CCNA nem sok, egyből rá kéne akkor már feküdni a CCNP-re. Mennyire igaz ez? Mennyire érdemes? Mennyivel nyújt többet a CCNP? -
freaghill
őstag
ICND1, INCD2 otthoni tanulással meló mellett kb. mennyi időbe telhet?
Visszaolvasgattam, és voltak akik nem igazán voltak oda a pár napos tanfolyamokért, és hogy mindenképp otthon kéne tanulni. CCNA-hoz elég könyveket venni, vagy 'labor' is kell?
CCNA-val még nem megyek semmire se?
-
freaghill
őstag
válasz
Cyber_Bird #5418 üzenetére
-
freaghill
őstag
válasz
Cyber_Bird #5415 üzenetére
Ránéztem.
Ha CCNA-at szeretnék akkor meg kell csinálnom az ICND1 és 2-t, és ha mindkettő megvan akkor lesz meg a CCNA?
Vagy ez után mehetek CCNA vizsgára? -
freaghill
őstag
válasz
Cyber_Bird #5408 üzenetére
Konkrétan mit tanultál pár szóban CCNA és CCDA alatt? Konkrétan mit dolgozol?
-
freaghill
őstag
válasz
Cyber_Bird #5403 üzenetére
Mennyi tanultál rá? Tanfolyamra jártál? Zöldfülüként nehéz volt elhelyezkedni? Fizetésed milyen?
-
freaghill
őstag
válasz
Cyber_Bird #5403 üzenetére
Milyen certiket szereztél?
-
freaghill
őstag
Aki itt ilyen certivel rendelkezik az hol dolgozik és mégis mit csinál?
Most végeznék középsulival, aztán érdeklődök, hogy mégis merre kéne tovább lépjek. -
freaghill
őstag
válasz
PumpkinSeed #5379 üzenetére
Pécstől nem oly messze
-
freaghill
őstag
válasz
suomalainen #5376 üzenetére
Amióta ha programozni szeretnék, akkor valószínűleg mérnökinfóra mennék, és ismerősöm ott van, első éves és olyan matekot vesznek, hogy az nekem magas lenne.
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
Jövedelem totyikból ide küldtek át.
Most végzek a középsulival ami nekem csak egy érettségit fog adni +ECDL.
Szeretnék valami normális papírt szerezni, amit külföldön is elfogadnak, így OKJ kizárva.
Ott azt ajánlották, hogy csináljak certiket, és ha nem megy a programozás (ami nem is, meg nincs meg a megfelelő matek tudás) akkor kanyarodjak inkább a Cisco vizsgák felé.Tudtok adni valami linket egy gyorstalpalóhoz, hogy mégis ez mi, hogyan működik, mit tanulhatok, vannak -e tanfolyamok, vagy otthon kell tanulni magamtól, stb.?
Annyi eddig leesett, hogy hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged