- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
zsolti.22 #8960 üzenetére
Jelenleg többet keresek, nem sokkal, de többet. Csak nem szeretem a melóhelyem, unom hogy évek óta nincs mozgás semerre, kezdek befásulni, ezért most ott járok, kicsit kevesebbért is, de váltanék. Nem minden a pénz.... (Akik nálunk előre jutnak azok azok, akik mennek a főnökkel smúzolni, nyalnak nap mint nap undorító módon, másokat letaposva, megalázva. Na én ezért nem jutottam előre, mert én nem ilyen vagyok, sokszor megmondom ha a főnök hülyeséget beszél, illetve nem csókolok be....Állami cég, mit is vártam mondjuk...).
Amúgy bruttó összegről beszéltem, a nettó az jelenleg álom az itthoni lét alatt. Programozáson azért gondolkodom, mert mindenhonnan azt hallom, hogy abban több pénz van mint üzemeltetésben. Nem mondom hogy ott nem kell sok mindenhez érteni és több nyelvet megtanulni, de nem kell 300 felé szakadni. Legalábbis ismerőseim Oracle-nél, Ericsson-nál, IBM-nél nem panaszkodnak....
Mind1 ne offoljuk szét a topikot, csak érdekelt volna hogy hálózatosként szét kell-e esni annyira, mint rendszergazdaként. Tudjál weblapot szerkeszteni, adatbázisokat összerakni, migrálni, karbantartani, programozni min 2-3 nyelven, értsél vmware-hez, de tudd ugyanezt Linux-on is, amit Windows-on, tehát értsél mindenhez....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Könyvajánló
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest