- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- LTE frekvenciák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
suomalainen #5612 üzenetére
Nem pont erről volt szó, de én nem fogalmaztam elég tisztán.
[link]Installing and Configuring a Cisco SNS-3400 Series Appliance - Creating a Bootable USB DriveIf you are using a PC or MAC, ensure that you have installed a Linux virtual machine (VM) running RHEL-5.x, RHEL-6.x, CentOS-5.x, or CentOS-6.x.
CentOS alatt nem sikerült működésre bírni. Ubuntu-val igen, de...
- törölni kellett a script elejéről (és a végéről) a Y/N megerősítő kérdést, mert y/Y/yes/YES/Yes válaszokra közölte, hogy unexpected input.
- Pendrive-ot akkor volt hajlandó felpartícionálni, ha Windos Diskpart-tal töröltem róla partíciókat. Nem, Linux alatt parted-del hiába gyalultam nullára a partíciós táblát az nem volt jó.
- Ezek után már hajlandó volt félig lefutni a Script, de másolás közben elhalt.
- Másodjára futtatva már lefutott és közölte: DONENem, az véletlen sem megy, hogy 1 nyamvadt ISO-t, BIN-t akármi disk image-t, adnak, amit megfelelő progival felírsz a stickre és megvan a két partíció, meg minden.
Meg az sem hogy esetleg USB optikai meghajtóról bootoltatod ezt a nyamvadt szervert...Na jó, abbahagyom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest