-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Nem gond, lassan oktatni is tudom már a route-t, egyszerű mint a logaritmus
tusi_: azért tudom, hogy mi van a könyvben, mert már sokadszorra olvasom és a 140 oldalas összefoglalóban a tartalomjegyzéket volt időm nézegetni, mert ott is kellett javítani, meg az oldalszámozással szívtam nagyon sokat. Most, hogy meg van a kis magyar irományom, hamarabb átfutom a témákat. Minden nap, amikor dolgozok, nyomatok valami LAB-ot, amit figyelmetlenségből minden egyes alkalommal elrontok és nekiállok megkeresni a hibátÁltalában sikerül, tanulok vele sokat. De vizsga előtt mindenképpen átolvasom még legalább 2× a CCNP ROUTE OCG könyvet, mert mégis részletesebb, mint az enyém...amúgy route-reflektor, nat-pt, MP-BGP, stateless autoconfig, ilyesmik nincsenek a ROUTE könyvben sem!! Remélem, hogy IPv6-ból minél több kérdést kapok majd, mert abból jó vagyok (bár a lehel téres témánál nem ez derült ki
)
És igen, dobjuk össze a pénzt egy amcsi útra, hogy kimenjünk ,megkeressük a hucabyt és addig üssük, míg vissza nem adja a semmitérő könyvének az árát + repjegy árát első osztályra, mert szégyen, amit ő könyvnek mer nevezni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elfelejtettem a film címét
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest