- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
Koszi mindenkinek a valaszokat,sok hasznos volt,de ez talalt be a legjobban.
Sajnos bennem van egy ilyen hulye gatlasossag,hogy utalok ugymond ados lenni, meg a tudatos kapcsolat epites az ilyen ures beszelgetesekkel,haverokdasokkal is fajni szokott.
Egyebkent total igazad van, ezt csinalja minden kollega,ezen fejlesztenem kell.Igazabol pont olyan a rendszer,ahogy leirod,es nem is panaszkodni jottem.
Picit biztam benne, hogy valaki talalt mar "hogyan terkepezz fel rosszul dokumentalt,ganyolt rendszereket" tipusu videokat is, de mar amikor megirtam, akkor ereztem, hogy hiu abrand
Egyebkent Jeremy megmondta, hogy ez az egesz oylan,mint egy puzzle, az elejen azt se tudod, hol kezdd el,aztan kesobb, mar barmi uj dolog jon, szinte azonnal tudod,hova illik be.Szerintem az amugy nagy hibaja az oktato konyveknek,videoknak,hogy nagyon egy kapfatafara megy a troubleshoot resz mindenhol.
Lenyegeben arrol szol,hogy a tokeletesen tervezett rendszerben van 1-1 apro hiba,amire szepen fokozatosan ravezet. .
Fura ez, mert a legtobb oktato ilyen 15 eve ccie, biztosan lattak mar sokkal cifrabbakat is,mint en.
Valszeg azert van,mert igy tudnak a vizsgara felkesziteni. -
Yeffy
veterán
Ezért kell a kapcsolati tőke cégen belül, gyeremáegykávéra, kérdeznék stb típusú dolgok, mert ha mailben/ticketben rendeznéd, az életben nem érsz a végére...
Ez igy van, nalunk is igy van, ha DHCP/DNS/FW dolgok kulon csoporthoz tartoznak, mondjuk mindenki segitokesz, meg jo az egyuttmukodes a csapatok kozott, szoval lehet kerdezgetni ezerrel, ami rengeteget szamit.ne olyan munkahelyet keress ahol az infra rendben van, hanem ahol nincs, de innovációra/fejlesztésre fogékony környezetről van szó. Így sokat fejlődhetsz.
Szintugy, ebbol a szempontbol lehet mondani, h szerencses vagyok, van nalunk olyan mixtura az architekturaban, h orom nezni. Nehany switch 2000-es evek kozepebol, VMPS/legacy/dot1X konfig, van, amikor egy kabineten belul, ezeket is itt tanulgatom, h micsoda, es ez csak a switch end. Mondjuk a core szerintem up-to-date-ebb, de rengeteget tudok itt tanulni, ami jol fog jonni a kesobbi fejlodesehez, a halozatunk megertesehez, ha majd elkezdek a core/routing fele mozdulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile (ARPG)
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lexus, Toyota topik
- Horgász topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest