- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabrielt
csendes tag
válasz
gabrielt #1652 üzenetére
Updatelném az előző hozzászólásomat.
Szóval a leírt módon megcsináltam az okosítást (opera trükk) az EPC3925-n, majd egy TP-Link 1043ND-t tettem mögé (vezetékkel, WAN portra) és működik a net.
A "trükk" az ugyebár, hogy miután az operás okosítást megcsinálom (előtte kikapcsolva a DHCP, Wlan, port forwardok stb. a Cisco-n), a rebootnál el kell kapni azt az ablakot a TPLinkkel, amikor IP-t kaphat a szolgáltatótól (nálam T) - ez az egész by stopperos - köszönet érte.
A gondom ott kezdődik, hogy miután ez összeáll, és rádugom a 2 STB-ot, csak az egyiken van jel. Teljesen mindegy melyiken (vagy ugye egy, amiben van a HDD, ill. egy másik), azt vettem észre, hogy amelyikkel először próbálok kapcsolódni, az megy, a másik nem. Próbáltam újraindítgatni, másik kábellel, másik portban, de semmi. Ha az egyik feljelentkezik, akkor a másik onnantól soha. Ha újraindítgatom őket, akkor is csak az, ami egyszer már csatlakozott.
@stopperos: mintha azt írtad volna, hogy ha egyszer kap IP-t a router, akkor már nem kell trükközni ezzel az IP osztás elkapással, nem? Nekem kell... mi lehet a gond?
Köszönet
G
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest