- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcone86
csendes tag
Sziasztok!
Pont megtaláltam ezt a topicot szintén hasonló gondok okán és azt szeretném kérdezni...hátha valaki tud segiteni, hogy én is szintén egy cisco dpc/epc3925 -al rendelkezem a T-Home révén mivel egy pár hónapja lett bekötve az IPTV stb. Sokáig semmi gond nem volt aztán olyat kezdett el produkálni, hogy teljesen random időközönként(van olyan nap hogy 1x sem de van amikor 1x vagy 2-3x is) olyan mintha reconnect-elne a net. Rettentően idegesitő tud lenni de gondolom nem kell ecsetelnem
Van amikor szinte egyből visszaáll a rend van amikor viszont olyan 4-5secig elgondolkozik és utána lesz csak újra kapcsolatom. Olyan mintha folyton új IP-t kérne, persze sok minden egyéb is lehet az ok. Próbálkoztam az SPI Firewall Protection kikapcsolásával, és a Block Anonymous Internet Requests kilövésével is de látszólag ezek sem oldották meg a problémát. Természetesen többször is próbáltam már modem restart-ot szintén semmi. Sebességbéli gondom nincs, router-t sem használok...ez az apró bibi ütötte fel a fejét egy ideje. Jah és sima "üres járat" közben is produkálja ezeket, szóval semmi letöltés stb szinte nulla net használat idején is. Szerintetek mi lehet, elképzelhető, hogy hardver-es és próbálkozzak modem cserét kérni?
Köszönöm szépen előre is
További szép napot!
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged