- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
milestone
tag
Sziasztok,
Lefuttattam a Comodo Leak Test-et.
Életszerű az, hogy minden egyes tesztre felugró kérdező ablakra nemmel kelljen válaszolni?
Igaz, így a maximális pontszám lett a végeredmény.
Legfrissebb Comodo van fent, friss telepítés. Sandbox kikapcsolva, a konfigurációnál Firewall Security, a Tűzfal és a Defense+ biztonsági szintjénél a Biztonságos mód van kipipálva, alapértelmezés szerint. Van továbbá Avast víruskergető és rezidens Spybot.Az a baj(om) a Comodóval, hogy túl gyakoriak a felugró kérdező ablakok, minden egyes processz minden egyes rezzenésére riaszt és nem igazán tudom értelmezni a kérdéseit. Ha csak egy programfájlra (exe) ugrana, rendben lenne, de hogy minden alprocesszére...
Ráadásul úgy tűnik, hogy valamit nem enged sleep módba menni, mert, ha lehajtom a laptop fedelét, egy idő után felébred a gép, sőt, újraindul. XP frissen telepítve. Korábban - előző, 3 éves windowsnál és Outpostnál - ilyen nem fordult elő. Lehetséges, hogy a Comodo a ludas? -
milestone
tag
válasz
blattida #620 üzenetére
Igen, a kezdeti Trainingről Safe-re váltottam kb. 1 hét után. Előbbinél valóban nem kérdezősködött, ám - gondolom, mint a nevében is benne van - tanulgatta a processzeket és majd' mindent ki/megengedett. Így kényelmes, de nem túl biztonságos.
Az volt a bajom a Safe-fel, hogy nemcsak a programok viselkedésére kérdezett rá, hanem a kismillió alprocesszekre is, amikról lövésem nem volt, hogy kik/mik azok és mit akarnak.
A ZA-nál is volt lehetőség arra, hogy a komponensekre is rákérdezzen, de azzal hasonló eredményt értem el. Mivel nem tudtam rájuk a választ, inkább hagytam és csak a programokat állítottam be.
Tehát azt szerettem volna megtudni, hogy van-e lehetőség arra, hogy csak magára az adott programra kérdezzen rá, a hozzá kapcsolódó "alkatrészekre", alegységekre ne. -
milestone
tag
Használtam egy ideig a Comodot (3.9), mert mindenki annyira dicsérte, de aztán elegem lett abból, hogy folyton kérdezősködött, melyekre nem tudtam a választ.
Visszaraktam a Zone Alarm Pro-t, melyet hosszú évek óta megelégedéssel használtam, soha semmi bajom nem volt, semmit nem kaptam el. Kiismertem, tudtam, hogy melyik programnak mit engedélyezek (internet elérés, szerverként való működés, e-mail küldés, stb). Ritkán kotnyeleskedett, rendben volt.
Azóta viszont úgy tűnik, hogy lassabb lett a net, mint a Comodoval.
Kérdésem: be lehet-e hasonlóan állítani, mint a ZA-t, hogy adott programnak mit szabad és mit nem, de ne zargasson a kismillió komponens viselkedésével?
Eleinte Training, majd Safe üzemmódban használtam, ahogyan itt a fórumban többen javasolták.
Vírusirtó részét nem telepítettem, Avast van erre a funkcióra. Fut még a Spybot is.
Tehát van "féllaikus" üzemmódja is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest