- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
blattida #4464 üzenetére
Érdekes ez a téma amit felhoztatok.
Ám még ha nyitva is van, vagy láthatatlan vagy nem, de még ekkor sem jöhet be akármi, csak a megadott alkalmazás.
Megnéztem a Comodo naplóját. Akkor a képeken pont azt látom amit írsz? Nálam a 48937-es port van jelenleg megadva az utorrentnek. Az első képen engedte az utorrentből hozzám érkező kérést, a másodikon nem az utorrenttől jött a kérés és blokkolta.
-
törölt tag
válasz
#75912448 #4447 üzenetére
Sikerült megoldani a saját problémám.
Leírom, hátha segít valakinek a jövőben.
Nyitott 135 és 445 port bezárása: Win7 alatt nálam a fájl és nyomtató megosztás kikapcsolása segített.
Nyitott 912-es port: vmware-authd.exe letiltása mikor kifelé szeretne menni. Ez a VMWARE egyik szolgáltatása.Ezek után a középső portvarázsló használata mellett is a zártak a portok, Utorrent aktív, és CLT is OK.
-
törölt tag
Comodo-Utorrent kapcsolatról kérdeznék.
Visszaolvastam a topikban és megcsináltam az ajánlott beállításokat:linkA comodo honlapján és ebben a topikban is szerepel, hogy miután végeztünk, a láthatatlan portok varázslót a középső állásba tegyük.
Az utorrent tökéletesen működik, aktív stb, viszont a tesztek nyitott portokat találnak:
Ha a port varázslót a "minden bejövő kapcsolat tiltásra" teszem, akkor már nincs láthatatlan port, viszont az utorrent passzív lesz.
Van tippetek, hogy mit rontok el, vagy mi lehet a megoldás?
-
törölt tag
Feltettem én is a 4-est. Röviden leírnátok, hogy mit veszítek ha kikapcsolom a sandbox alkalmazást? Tűzfal: egyéni házirend, Defense+: biztonságos módban van nálam, úgy érzem ez elegendő biztonság számomra.
-
törölt tag
Üdv,
Arra tudtok megoldást, hogy a tűzfal ne használjon fehér ill. feketelistát? Tűzfal egyedi házirend módban van, defense+ biztonsági módban. Bizonyos programoknak alapban engedi a DNS/RPC hozzáférést. Azt szeretném, hogy mindent én állíthassak be magamnak, ne mászkájon felügyelet nélkül semmilyen alkalmazás a svchost.exe-n keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Temu
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest