- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
micafighter #8546 üzenetére
Nem tudom hogyan lehetett volna feltelepíteni nélküle! ha kivettem a pipát a legalsóból, akkor nem lehetett telepíteni, de ez nem érdekes. Ami zavart az a felső két jelölő négyzet használhatatlansága.
Látod ezt nem tudtam, fogalmam se volt róla, hogy támogatom vele. Bár ha belegondolok evidens.
Lehet korán volt még nekem. -
J.C.G.
aktív tag
Frissített a CIS és közben privdogot akart telepíteni? Jó sok választási lehetőségem volt. Az első két jelölő négyzet inaktív és csak az elfogad, vagy elutasít lehetőség közül választhattam. Mivel nem akarok Yahoo-t a gépemre ezért elutasítottam.
-
J.C.G.
aktív tag
OFF.
nem találtam meg a megfelelő helyet.
itt írta valaki ezt a progit, telepítettem és tegnap óta folyamatosan dobálja az utorrentes tiltást.
tudtok erre megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest