- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csákány.
aktív tag
válasz
blattida #8727 üzenetére
Na, végül is megoldódott a problémám. A megoldás az volt, hogy kitöröltem minden hálózatot, minden ide vonatkozó defense+ és tűzfal szabályt. A tűzfalat átkapcsoltam egyéni szabálykészletről biztonságos módba, majd újraindítás után otthoni kapcsolatként definiáltam a hálózatot. És a samsung link indításakor automatikusan létrjöttek a megfelelő szabályok. Ahogy néztem a legfőbb különbség az volt, hogy a hálózatokat mindenképp otthoniként kell beállítani, és a globális hálózati szabályoknál még létrjöttek plusz szabályok.
Köszönöm még egyszer -
csákány.
aktív tag
válasz
blattida #8727 üzenetére
Egyszer már kitöröltem az összes rá vonatkozó szabályt a defense+-ból és a tűzfalból, és újrakezdtem de akkor sem volt jó, utána kértem itt segítséget. Autosandboxban nem fut semmi, és az amúgy sem lehet valószínűleg, mert elég csak a tűzfal modult kikapcsolnom, ahhoz hogy működjön! Viszont anno, amikor új hálózatot ismert fel a CIS én biztosan nyilvánosat állítottam be, és csak utána rendezgettem úgy, ahogy a fenti képen látszik, szóval talán itt kéne akkor keresgélnem
-
csákány.
aktív tag
Nem tudom, hogy valaki használ-e a Samsung Link-et, multimédiás tartalmak TV-n vagy egyéb eszközökön való megosztására. Ha igen, akkor szeretném megtudni, hogy milyen beállításokat kéne eszközölnöm a CIS tűzfalában, hogy el tudja indítani a megosztást a TV-men. Ha kikapcsolom a CIS falát, akkor tökéletesen működik a rendszer. Három folyamat kért engedélyt induláskor:
-Samsung Link Tray Agent.exe
-AllShareFrameworkDMS.exe
-Samsung Link.exe
mindháromra a "Minden bejövő és kimenő kérés engedélyezése" szabályt állítottam be, de mégsem müködik.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest