- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möbiusz
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #4594 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
Möbiusz
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #4592 üzenetére
Szia Fire!
Én is letöltöttem gyorsan ezt a registry takarítót, amit Black Sennek javasoltál. Ha talál bejegyzéseket akkor azt hol kell bejelölnöm (szerény angol tudásommal nem találom), hogy azokat egyszerre törölje? Ne kelljen kattintgatnom. Panda Cloud után, azt kerestettem vele most az előbb, becslésem szerint legalább 50 bejegyzést talált még de lehet, hogy többet is.
Előtte, azaz a Panda uninstall után pedig már volt takarítva a Ccleanerrel a Wise Reg.Cleanerrel is.Köszi a választ előre is.
-
Möbiusz
tag
válasz
Nené Fiori #4530 üzenetére
Szia!
Vedd ki a pipát a legfelső elől.
'Alkalmazás futtatása a Windows indulásakor' elől és akkor nem fogja feldobni azt az ablakot. -
Möbiusz
tag
Sziasztok!
Már egyszer kérdeztem hasonlót a napokban, de nem pont ezt amit most fogok.
NOD mellé tenném fel a Comodo tűzfalat és a Defense+-t. Ez a Defense+ benne van a sima tűzfalban is ?Elég ha csak [link] azt töltöm le és telepítem vagy a CIS-t kell letöltenem és azt telepítenem az AV része nélkül, hogy legyen Defense+-om is?
Köszi a válaszokat előre is és elnézést kérek, ha nagyon tudatlan a kérdésem de nem vagyok valami túl gyakorlott felhasználó. -
Möbiusz
tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítő válaszokat.
-
Möbiusz
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy a CIS-ből ha csak a tűzfalát és a Defense+-t rakom fel (AV részét nem) és mellé a nodot (vásárolt két éves liszenszes) akkor ezek mennek egymás mellett? Mármint a NOD és Defense+. Gondolom a Comodo tűzfalával nem lesz gondja a nodnak.
Köszi a válaszokat előre is mindenkitől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest