- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgeza
csendes tag
Nekem is ezt hozta ki a teszt, viszont nem lassít, pedig mellette fut az AVG 8.5 Free, a CIS AV-ja állapotmegorzo modban van a konfigurácio pedig: internet sec. Defens: safe modban, firewall:safe. Valoszinűleg mindketten ugyanazt csináltuk rosszul, ha blattidának minden ok.Töle kérdezem: ha a konfig: defense, akkor jobb lesz a teszt.
-
mgeza
csendes tag
Mégegyszer kösz a segítséget. Most du. volt idöm és a CIS tud magyarul. AVG-t még nem töröltem csak kikapcsoltam(nem fut) és renszerindításkor se fog. Avirát jobbnak tatják az AVG-nél. Idöszakos scan-re javasoljátok feltenni, vagy jobb minden más antivírus programot, törölni.
-
mgeza
csendes tag
válasz
JohnnyDArc #354 üzenetére
Most Commodo firewall pro+AVG 8.5 van fenn és az AVG se magyar.Feltenném a CIS-t, de abban már több opcio van.
-
mgeza
csendes tag
Űdv Mindenkinek
. Most töltöttem le a CIS_Setup_3.9..-et és azt szertném kérdezni, hogy a magyar nyelvi fájlokat honnan tudom letölteni, és még, hogy a bemásolás menetét is ha leírná valaki. Köszönettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged