- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuel
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #11332 üzenetére
Köszönök szépen mindent, minden jót!
Üdv.
-
Fuel
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #11330 üzenetére
Jaja, azt szoktam amúgy figyelni, először teszem fel a Kaspersky free-t, utána a Comodo free firewall-t, kér újraindítást, újraindítom, azután beállítom a Comodo firewall-t, szoktam várni utána pár órát és azután futtatok egy keresést Comodo firewall-al, ott van egy nem megbízható mindig, nem tudom pontosan, annyira emlékszek hogy Kaspersky-hez kapcsolódik és azt is írja, azt a megbízhatók közé adom, és nagyjából annyi. Meg még azt szoktam, hogy a válasz megjegyzését kiveszem és beállítom részletesebb-re, mikor felugrik valami a Comodo firewall-tól. Régebben amúgy használtam Comodo free firewall-t, de most azt vettem észre mint ha picit stabilabb lenne, régebben több mindenre rákérdezett telepített alkalmazások során, pedig úgy van beállítva most is ahogyan régebben.
ui.: Amúgy szerintem ez a két kombináció verhetetlen, ha valaki ingyenes védelmet keres és nem bízik az alapban.
-
Fuel
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #11328 üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget, kifogom próbálni a "HIPS tanuló mód" beállítást következőnek Win10 frissítéshez, hátha engedi majd utána.Amit állítottam: Adatbázis frissítések 3óra, Töredezett IP forgalom tiltása, ARP becsapás elleni védelem engedélyezése és még lekódoltam, a többit alapon hagytam.
További szép napot kívánok és köszönöm szépen!
Üdv.
-
Fuel
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Comodo free firewall nem-e ütközik a Kaspersky free vírusirtóval és még annyi lenne, hogy a Win10 frissítéseket nem-e tudnám valahogy a kivételek közé tenni, mert van hogy hibaüzenet fogad mikor frissíteném, vagy addig kapcsoljam ki a Comodo-t, mikor jön újabb Win10 update?Köszönöm szépen előre is!
Üdv.
-
Fuel
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy Comodo Firewall-ba hogy tudnám beállítani azt hogy elfelejtse azokat a dolgokat amit már megjegyzett, tudjátok a felugró ablakoknál.Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Üdv.
Fuel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- GTA V
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest