- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arki
tag
válasz
gandrus #1014 üzenetére
Először is gratula a fordítási munkáidhoz. Az oldaladhoz _szerintem_ használhatnál egy jobb webes szerkesztőt, így furán néz ki
.
A mai böngészők javában már van pop-up blokkoló legalább minimális szinten (IE8, Opera 10, gondolom FF-ban is van), ezért az nekem nem hiányzik annyira - korábban Proxomitront használtam IE mellett, mindent tudtam szűrni. -
blattida
nagyúr
válasz
gandrus #1011 üzenetére
A CIS van annyira megbízható, viszont nem olyan fokon automatizált, tehát ha nem szeretnél állandóan megválaszolandó kérdéseket kapni, illetve nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor ne válaszd, mert zavarni fog.
Ezen kívül hivatalosan még nem tud magyarul és antispam sincs benne, bár nem tudom, ez mennyire fontos Neked...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest