- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arki
tag
válasz
gandrus #1014 üzenetére
Először is gratula a fordítási munkáidhoz. Az oldaladhoz _szerintem_ használhatnál egy jobb webes szerkesztőt, így furán néz ki
.
A mai böngészők javában már van pop-up blokkoló legalább minimális szinten (IE8, Opera 10, gondolom FF-ban is van), ezért az nekem nem hiányzik annyira - korábban Proxomitront használtam IE mellett, mindent tudtam szűrni. -
blattida
nagyúr
válasz
gandrus #1011 üzenetére
A CIS van annyira megbízható, viszont nem olyan fokon automatizált, tehát ha nem szeretnél állandóan megválaszolandó kérdéseket kapni, illetve nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor ne válaszd, mert zavarni fog.
Ezen kívül hivatalosan még nem tud magyarul és antispam sincs benne, bár nem tudom, ez mennyire fontos Neked...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest