-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludla
őstag
Na meg csináltam mindent és ugyan az a helyzet, 330 a találat a coat teszt bukik
Hát feladom azt a leak tesztet, most vissza állítottam minden ahogy volt és megint csak 140 az érték, pedig mentettem a jó beállításokat.
Amit alapból nyújt szerintem az is megfelel. Azért köszi a segítséget -
blattida
nagyúr
Nos, én úgy értelmeztem, hogy az egyiket vagy a másikat tegye.
Ha kikapcsolja a sandboxot, akkor valóban nem működik az auto sandbox, viszont úgy nincs értelme kivenni a pipát a megbízhatatlan fájlok kezelése mellől, mert az így a működésre nincs hatással.Részben limitáltként kezelve sem kellene elbuknia a a coat teszten.
A mellőzöttek törlése jó, csak így több kérdés lesz.
-
-
blattida
nagyúr
Kikapcsolt sandbox mellett megfogja, csak akkor nem, ha az automatikus sandboxban fut.
Mindössze két parancsikon kerül az asztalra.
Mást nem érintenek, könnyedén törölhetőek, nyomot nem hagynak maguk után.F34R
Ha block-ra állítod, persze, hogy nem csinál semmit, mivel úgy nem futtatható.
Az a beállítás csak bizonyos esetekben értelmes... -
-
blattida
nagyúr
Olyat csak akkor csinál, ha már te korábban tiltottad a kérdéses folyamatokat, illetve mindent blokkol módban fut a tűzfal, de az csak a hálózati kapcsolatokra van hatással, ráadásul válogatás nélkül.
Nézd meg a biztonsági házirendben a nem induló, blokkolt programokat és töröld a rájuk vonatkozó szabályokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Jövedelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kicsit később jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged