- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludla
őstag
Na meg csináltam mindent és ugyan az a helyzet, 330 a találat a coat teszt bukik
Hát feladom azt a leak tesztet, most vissza állítottam minden ahogy volt és megint csak 140 az érték, pedig mentettem a jó beállításokat.
Amit alapból nyújt szerintem az is megfelel. Azért köszi a segítséget -
blattida
nagyúr
Nos, én úgy értelmeztem, hogy az egyiket vagy a másikat tegye.
Ha kikapcsolja a sandboxot, akkor valóban nem működik az auto sandbox, viszont úgy nincs értelme kivenni a pipát a megbízhatatlan fájlok kezelése mellől, mert az így a működésre nincs hatással.Részben limitáltként kezelve sem kellene elbuknia a a coat teszten.
A mellőzöttek törlése jó, csak így több kérdés lesz.
-
-
blattida
nagyúr
Kikapcsolt sandbox mellett megfogja, csak akkor nem, ha az automatikus sandboxban fut.
Mindössze két parancsikon kerül az asztalra.
Mást nem érintenek, könnyedén törölhetőek, nyomot nem hagynak maguk után.F34R
Ha block-ra állítod, persze, hogy nem csinál semmit, mivel úgy nem futtatható.
Az a beállítás csak bizonyos esetekben értelmes... -
-
blattida
nagyúr
Olyat csak akkor csinál, ha már te korábban tiltottad a kérdéses folyamatokat, illetve mindent blokkol módban fut a tűzfal, de az csak a hálózati kapcsolatokra van hatással, ráadásul válogatás nélkül.
Nézd meg a biztonsági házirendben a nem induló, blokkolt programokat és töröld a rájuk vonatkozó szabályokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest