Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumi86
senior tag
válasz
daimonion
üzenetére
Azóta már megtörtént amit irsz
Szerintem mostanába nem lesz a gépemen Avast. Ég és föld a kettő. Felfrissült a gép most. Nincs akadozás,nem tölt annyit,böngészés is gyorsabb. Jól sikerült az új Comodo 
Ami miatt cseréltem az avastot az mind javult látványosan. Gondolom friss rendszeren még látványosabb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Apple Watch
- BestBuy topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Assetto Corsa Rally
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- MCDODO T03 fejhallgató
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem mostanába nem lesz a gépemen Avast. Ég és föld a kettő. Felfrissült a gép most. Nincs akadozás,nem tölt annyit,böngészés is gyorsabb. Jól sikerült az új Comodo