- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Google Pixel topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
- nekem nem teszi le
- az egyik ez, a másik, de lehet, hogy én gondolom rosszul, hogy ha elindítom a programot, akkor akadályozza meg azt és akkor dobjon fel egy olyan ablakot, hogy akarom-e sandboxba futtatni, nem pedig az indítás után /lehet hogy ez nem megvalósítható/
- valóban nem aktiválja, de a feladatkezelőben megnéztem és nekem ott futott a live pc support exéje. Erre is kellene egy választási lehetőség installálásnál.
- a magyarításnak semmi köze a GUI-hoz. Nekem az új avast-hoz hasonló, oldalsó menüs megoldások tetszenek, és a menük ugyanabban az ablakban nyíljanak meg. Az általános vélemény az a GUI-ról és a menüről, hogy nem eléggé felhasználóbarát.
Saját vélemény, nem muszáj egyetérteni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest