Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
- nekem nem teszi le
- az egyik ez, a másik, de lehet, hogy én gondolom rosszul, hogy ha elindítom a programot, akkor akadályozza meg azt és akkor dobjon fel egy olyan ablakot, hogy akarom-e sandboxba futtatni, nem pedig az indítás után /lehet hogy ez nem megvalósítható/
- valóban nem aktiválja, de a feladatkezelőben megnéztem és nekem ott futott a live pc support exéje. Erre is kellene egy választási lehetőség installálásnál.
- a magyarításnak semmi köze a GUI-hoz. Nekem az új avast-hoz hasonló, oldalsó menüs megoldások tetszenek, és a menük ugyanabban az ablakban nyíljanak meg. Az általános vélemény az a GUI-ról és a menüről, hogy nem eléggé felhasználóbarát.
Saját vélemény, nem muszáj egyetérteni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest