- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Pixel készülékeket hozhat a Google és a Vodafone együttműködése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
- nekem nem teszi le
- az egyik ez, a másik, de lehet, hogy én gondolom rosszul, hogy ha elindítom a programot, akkor akadályozza meg azt és akkor dobjon fel egy olyan ablakot, hogy akarom-e sandboxba futtatni, nem pedig az indítás után /lehet hogy ez nem megvalósítható/
- valóban nem aktiválja, de a feladatkezelőben megnéztem és nekem ott futott a live pc support exéje. Erre is kellene egy választási lehetőség installálásnál.
- a magyarításnak semmi köze a GUI-hoz. Nekem az új avast-hoz hasonló, oldalsó menüs megoldások tetszenek, és a menük ugyanabban az ablakban nyíljanak meg. Az általános vélemény az a GUI-ról és a menüről, hogy nem eléggé felhasználóbarát.
Saját vélemény, nem muszáj egyetérteni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest