-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuel
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #11330 üzenetére
Jaja, azt szoktam amúgy figyelni, először teszem fel a Kaspersky free-t, utána a Comodo free firewall-t, kér újraindítást, újraindítom, azután beállítom a Comodo firewall-t, szoktam várni utána pár órát és azután futtatok egy keresést Comodo firewall-al, ott van egy nem megbízható mindig, nem tudom pontosan, annyira emlékszek hogy Kaspersky-hez kapcsolódik és azt is írja, azt a megbízhatók közé adom, és nagyjából annyi. Meg még azt szoktam, hogy a válasz megjegyzését kiveszem és beállítom részletesebb-re, mikor felugrik valami a Comodo firewall-tól. Régebben amúgy használtam Comodo free firewall-t, de most azt vettem észre mint ha picit stabilabb lenne, régebben több mindenre rákérdezett telepített alkalmazások során, pedig úgy van beállítva most is ahogyan régebben.
ui.: Amúgy szerintem ez a két kombináció verhetetlen, ha valaki ingyenes védelmet keres és nem bízik az alapban.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Hobby elektronika
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest