- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida #7670 üzenetére
Nem én a free comodo firewalt raktam fel tehát csak a tűzfalat
Hol láttad a super anti spywarét most nézem hogy a malwarebytes anti maleware is fut pedig azt nem használom csak néha ellenőrzöm a rendszer vele mint a super anti spywarével ezeket azért használom mert volt hogy ezek találtak meg kártevőt.Valahogy be lehet őket állítani hogy csak akkor jelenjenek meg ha elindítom őket mert amúgy nem futnak aktívan vagyis eddig nem láttam
Ja amúgy mondom firefox,thunderbírd,temp ezek mind át vannak helyezve hdd re tehát a firefox nagy írása a hdd re kell hogy menjen nem?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest