- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
A cist lehet használni windows xp ,AMD Athlon 64 3500+,1,5GB ramon úgy hogy nem terheli le a gépet?
-
Pityu.
nagyúr
A comodo internet security jó cucc?Most windows 8.1 et raktam felés akarok rá jó kis védelmet eddig windows 7 esen comodo firewallt és avast freet használtam,de most azt mondták érdemeseb lenne felrakni az internet securityt mert abban minden együtt van,csak kérdés a comodonak milyen a vírusírtója,mert ugye a tűzfalát már ismerem,meg hogy így kompletten mennyire terheli le a rendszer?
-
Pityu.
nagyúr
comodo firewall ban meg lehet csinálni hogy ugye az elején mikor jó pár alkalmazás engedélyt kér amik már engedélyezve vannak nullázzam a listát és újból csináljam az egészet?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
blattida #7670 üzenetére
Nem én a free comodo firewalt raktam fel tehát csak a tűzfalat
Hol láttad a super anti spywarét most nézem hogy a malwarebytes anti maleware is fut pedig azt nem használom csak néha ellenőrzöm a rendszer vele mint a super anti spywarével ezeket azért használom mert volt hogy ezek találtak meg kártevőt.Valahogy be lehet őket állítani hogy csak akkor jelenjenek meg ha elindítom őket mert amúgy nem futnak aktívan vagyis eddig nem láttam
Ja amúgy mondom firefox,thunderbírd,temp ezek mind át vannak helyezve hdd re tehát a firefox nagy írása a hdd re kell hogy menjen nem?
-
Pityu.
nagyúr
Comodo firewall ír valamennyit az ssd re?
-
Pityu.
nagyúr
Hát kipróbáltam a comodo ice dragont de a kis külsőségeken kívül szinte semmi külömbséget nem találtam a firefox és e között még a menü is ugyan úgy néz ki
-
Pityu.
nagyúr
válasz
BigManus #7594 üzenetére
Tehát akkor ez nem veszélyes azt mondod?Csak abból kalkuláltam ki hogy írta hogy warning,gondolom ez a tűzfal hatékonyabb mint a windows 7 é,ezt még most használom elősször
A böngészőhöz meg azt írja danger gondolom a cookik miatt a windows 7 tűzfalánál is azt írta volna vajon?az ellen lehet valamit tenni?
-
Pityu.
nagyúr
Na kikapcsoltam a portok láthatóságát és jó lett az eredmény,de máshol is próbáltam tesztelni
ezt nem értem mert ezen az oldalon mintha azt írná hogy a 135, 137, 138, 139 port nyitva van
Itt meg a többi teszten ezek a portok is zárva vannak hogy lehet ez?
és itt van egy eredmény a comodo lake tetst el ez jó?Két piros jelzést kaptam.
-
Pityu.
nagyúr
Nem tudom jó helyre írok e de olyan problémám van telepítettem a comodo firewallt de sehogy sem találom benne a beállításokat,olvastam egy cikket azt hittem ugyan úgy néz ki a kezelőfelülete de valahogy nem,vagy ez újabb verzió?
cikk
[link]nállam a firewall
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest