-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adyh
tag
Sziasztok!
Comodo antivirust használok, és olyan problémám van, hogy lenne egy honlap amit megszeretnék nézni de nem engedi. Bejön, hogy vissza a biztonságosba, vagy engedem. Ha azt mondom, hogy már pedig én engedem, akkor se hozza be. Az oldal jó, és biztonságos is, elvileg. Másik gépen teljesen jól működik. Ez egy ".site90.com" végződési oldal lenne. Nem lehet, valahogy kivétel közé rakni vagy valami megoldás? Én a Comodo menüjébe nem találtam ilyesmit.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- Mafia: The Old Country teszt
- BestBuy topik
- Vicces képek
- Jövedelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest