- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adyh
tag
Sziasztok!
Comodo antivirust használok, és olyan problémám van, hogy lenne egy honlap amit megszeretnék nézni de nem engedi. Bejön, hogy vissza a biztonságosba, vagy engedem. Ha azt mondom, hogy már pedig én engedem, akkor se hozza be. Az oldal jó, és biztonságos is, elvileg. Másik gépen teljesen jól működik. Ez egy ".site90.com" végződési oldal lenne. Nem lehet, valahogy kivétel közé rakni vagy valami megoldás? Én a Comodo menüjébe nem találtam ilyesmit.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Trollok komolyan
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Ingatlanos topic!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest