Hirdetés
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elérte szoftveres életciklusa végét a Galaxy S20 család
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Chuwi hi10 nektek mennyi idő alatt tölt fel 100%-osan?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Nemrég mi is vettünk egy ilyen tabletet.Sebességgel nincs gond,bár a gyári windowst lecseréltem mert nem voltunk vele kibékülve.
Azonban van egy olyan gondunk vele hogy van egy kb ikon szélességű sáv ahol nem érzékel az érintőpanel.
A képen bejelöltem hogy lássátok miről beszélek.Ha abban a sávban próbálom használni akkor a sáv szélén érzékeli a nyomást.Tehát az a felület teljesen kiesik a használatból.
EU raktárról vettük,érdemes visszaküldeni vagy "egyszerűbb/olcsóbb" ha érintőkijelzőt cserélek benne?
Mi a menete a garanciális ügyintézésnek?
Találtam egy videót is róla.[link]
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Tegnap rendeletem banggood-ról egy ilyen töltőt mert amit adtak hozzá az nem túl jó.
A kérdésem hogy mit jelent a qc3 az alsó dugasznál?
Illetve rendeltem hozzá egy ilyen kábelt is de nem figyeltem eléggé és lehet hogy az 1m nem lesz elég.
Ez utólag már nem módosítható vagy igen?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Ma megérkezett a chuwi hi 10 tablet viszont valamiért nem engedi telepíteni a magyar nyelvi csomagot.Elkezdi aztán a felénél kiítja hogy nem sikerült.
Ha külső usb-ről teszek fel egy win10-et akkor a drivereket előtte ki kell szednem a meglévő rendszerből vagy valahonnan letölthető?
A szám ami a dobozán szerepel: 42160401059
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 6 256GBWifi M2 13" Megkímélt/2025.06.30.Apple Gar./Akku 100%
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPad 9, Space Gray, 64Gb, Wifi., 10.2'' Retina, + Pencil + billentyűzet
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPad 9th 256GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 90%/p4185
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest