Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közeljövőben terveznék venni egy halk HDD-t a gépbe, egyenlőre a WD Purple családdal szemezek. Állítólag nagyon halk és sokáig bírják. Arra mennének a filmek meg miegymás.
SSD egyértelműen halk, nem kell rá annyira vigyázni mechanikai sérülések végett és tartós is. De azért egy HDD szerintem még desktopba is mindig jó. És olcsóbb is.
-
ceia
őstag
Igen, "manapság" is használatban levő, sőt, jelenleg is fejlesztés alatt álló hardver a hdd. Ha pl. sok adatod van, terabyteok, célszerű hdd-n tárolni. Az ssd jóval drágább lenne. Ma egy WD Red 4TB hdd 35.000-be kerül, a WD Blue TLC 4TB ssd 160000-be. De még a Samsung QLC 4TB ssd is 112000, ami azért nem egy megbízható háttértár. A hdd sokkal megbízhatóbb. Van olyan hdd-m, ami már 13 éve hibátlan, WD Blue 160GB. Adattárolásra WD Red 2TB van, több, mint a fele már foglalt. A 2TB ssd jóval drágább még ma is. (hdd 26000/ ssd 40000) Illetve akkor még nem is volt talán ekkora ssd, amikor a Red-et vettem.. olyan négy éve..? Volt már akkor 2TB ssd? Ha volt is, biztos nem 34000-ért, amibe a Red került akkor.
-
zz top
tag
Hát igen, bár egy nagy, high-end gpu amúgy is megfőne ebben nyáron, szoba AC nélkül. Továbbá a tápkábeleknek is van egy minimális hosszúságuk, azokat se nagyon lenne hová tenni, ha ez mégrövidebb lenne. Szóval jó ez méretileg, csak nagyon kevés az intake, negatív nyomás lesz ebben, szívni fogja a port minden kis résen. Az elejére rács kellett volna, valami minimális ventilátor opcióval, továbbá magasabb lábak alulra, mert ott olyan extrém nagyon sok levegő nem fog ott bejönni még 3 db 120-assal sem, szerintem.
De i5-11400, meg hasonló i5-ökhoz szerintem szuper ház ez, valami közepes GPU-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest