- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Aktív témák
-
RZozo
aktív tag
Érdekes ez a társasházi kedvezmény. UPC-nél nem árt résen lenni, mert semmit nem ad önzetlenül kedvezménnyel a szolgáltató. Persze gondolom konkrét tapasztalatokra a felmondásoknál lehet, majd számítani, ha arra kerülne a sor.
UPC-nél láttam most egy másik fajta kedvezményt, ahol két meglévő csomag előfizetése esetén (pl. meglévő TV és net) az egyik csomag felfelé módosításakor, mindkét csomagot kb. 10% kedvezménnyel kapom. Ez elég érdekesen hangzik. Hűség kötése nem szükséges hozzá, ha jól láttam. Most érdeklődtem meg email-ben az ügyfélszolgálatuknál a részleteket. -
tomp
félisten
Hivatalosan így szól:
"A mennyiségi kedvezmény megvonása esetén jogosult vagyok az előfizetői szerződést a kedvezmények megvonásától kapott értesítés megtörténtét követő 15napon belül megszüntetni, a jelen hűségnyilatkozatban vállalt negatív jogkövetkezmények viselése nélkül."Van egy Hűségnyilatkozat című papír. Rajta egy táblázat, amiben a csomagok vannak. A lap másik oldalán van egy fél oldalas info. Közte van a fenti információ is.
-
tomp
félisten
Nem mondott semmit. Csak azt, hogy lejár a hűség, és most van egy ilyen dolog.
Van egy megérzésem, hogy ha már aláírta az előfizető a 2évet, akkor békén hagyják. Mert ha megszűnik a kedvezmény, akár fel is mondhatom az egészet, azaz veszítenek ügyfelet. Május 1-től új ÁSZF van. Abban már min 8előfizetőt írnak.
Szépen lassan viszik lejjebb?Sávszél emeléshez NEM kell áramtalanítani a modemet. Én sem csináltam, mikor rákapcsoltak a 30/3-ra. Csak ip-t eldobta a modem, megvillant párszor a TEL1 led, majd ip vissza és kész. Az us, ds, online ledek ugyan úgy világítottak. Azok nem villogtak közben.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest