- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
válasz
devil-k #22233 üzenetére
Meg aztán esetleg beírhatták volna a közleménybe, hogy külsős dns szerverek beállításával a hiba orvosolható! Hátha így a kevésbé hozzáértő ügyfelek is átmeneti megoldáshoz jutnak!
-
-
válasz
devil-k #22228 üzenetére
És mi lenne, ha a upc.hu oldalon írnának ki a főoldalra egy közleményt? Elvégre ők a szolgáltató, az ő előfizetőjük vagyok, és nem a facebook-é...
Persze mint mondtam, tőlem aztán párhuzamosan írhatnak facebook-ra is, engem az nem zavar, sokkal inkább az, hogy csak oda írnak!
-
blakey
titán
-
kabelmania27
félisten
válasz
devil-k #22173 üzenetére
Igen, kb így.
Lehet szegmentálni, de ahogy te is írtad a chello bevezetése óta megváltoztak az internetezési szokások, van fájlcsere youtube hd, előbb utóbb lesz ultra hd. Hiába bővítik a kapacitást vannak területek ahol hamar túlterheltté válnak, egy fővárosi/megyei jogú városrészben sokkal hamarabb mint vidéki területen. Gyakorlatban megszokott lenni a max sebesség sőt kicsivel több is. Melyik csomagot szeretnéd megrendelni?
-
-
válasz
devil-k #22166 üzenetére
Az igazából senkit sem érdekel, hogy ki és miért kötteti be a gyors netet, ez magánügy, csak az, amit a szerződés aláírásával mindkét fél vállal! Az is egy dolog, hogy mit mondtak neked telefonon, hiába is van erről hangfelvétel, ha később aláírtál egy más tartalmú szerződést!
Ez kb olyan, mintha ma megkérdezed a boltban, hogy mennyibe kerül egy termék, majd a jövő héten bemész, és megveszed drágábban, ez még nem jogosít fel arra, hogy utólag a korábban mondottak ellen reklamálj! Megvetted a mai áron, így jártál, az meg amit akkor mondtak, az akkor volt...
A kérdésed is csak általánosságban volt fogalmazva gondolom, mivel nincs érvényes szerződésed, így nem is lehetett konkrét előfizetést érintő! Később majd megmondják, hogy van olyan csomagjuk ami forgalmi limit mentes, az, hogy Te nem ilyet kötöttél, a Te bajod! Az persze nem 7000HUF, hanem 15000!
-
válasz
devil-k #22160 üzenetére
Állítólag sok minden van, de az ÁSZF számít! Ha most én azt mondom, hogy igen, azt nézik, akkor mi van? Akkor kötsz szerződést? És ha mégis lekorlátoznak, akkor mi lesz? Rám fogsz hivatkozni, meg a PH fórumra?
Ha a száraz tényeket nézed, akkor a helyzet az, hogy ÁSZF szerint bármikor lekorlátozhatnak, nem csak feltöltés, hanem összes forgalom alapján is, mivel tudtommal az ÁSZF-ben ez van!
Ha viszont a gyakorlatot nézed, akkor a helyzet az, hogy ezt meglehetősen ritkán alkalmazzák, itt a fórumon is vagyunk többen is, akiknek havonta az 1-2TB-ot is eléri a forgalmunk, és érdemi lépést még nem tett a UPC! Én egyszer kaptam egy figyelmeztető emailt valamikor nyár elején, hogy elértem a havi limit 80%-át, aztán ennyi!
-
-
Mate
nagyúr
válasz
devil-k #21936 üzenetére
Elvben van (ÁSZF szerint), gyakorlatban nincs, de most talán mégis lesz, de nem de talán. Olvass vissza, találgatások vannak róla
Legutóbb UPC azt mondta, hogy ha valaki többszörösét leforgalmazza az ászf-ben foglalt limitnek, akkor korlátoznak. Ez azt jelenti szerintem, hogy Kb. 1TB lehet a limit. Bár erősen függ attól is, hogy mennyire terhelt a környék.
update: Igen, jogukban áll és ha terhelt környéken vagy, akkor meg is fogják tenni valószínűleg.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Linux haladóknak
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest