- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Peter.Kalasz #15327 üzenetére
Basszák meg! Nyár elején akartam megrendelni, de nem jutott rá idő, most meg már felvitték az árát!
-
válasz
Peter.Kalasz #15320 üzenetére
A Linksys-nek a legújabb szériájának belépő szintű routere.
Ez a típus a 10, 25, 50 és 60-as nethez még elmegy bár az utóbbi kettőnél elfordulhat, hogy lesznek gondok. 120-as nethez semmiféleképpen nem ajánlott mivel csak 100-as portokkal rendelkezik. Van neki a E1200 és E1500 néven frissített verziója is.
Nagyobb testvére az E2000 ami lényegében a WRT320N kicsit tovább fejlesztett változata és az már alkalmas a 120-as nethez is. -
vargalex
félisten
válasz
Peter.Kalasz #15306 üzenetére
Hi!
Igen. Kifejezetten Mobilnet megosztásához készült router, de csak 10/100-as portjai vannak. FP60-hoz még ugyan úgy jó, mint a többi általam írt router, de FP120-hoz a portjai miatt már kevés.
(#15304) kabelmania27: az, hogy a 10/100-as router átviteli sebessége mennyire közelíti meg a 100 Mbps-t csak a vastól függ. Mindenkinek magának kell eldönteni, hogy mennyi pénzt szán rá, mi a fontos. Ilyen alapon mondhatjuk azt is, hogy ne vegyen pl. 1043ND-t mert lehet, hogy néhány hónap múlva jön egy 200 Mbps-es net, azt pedig nem tudja átvinni (megjegyzem a felső kategóriából ezt csak a DIR-825, WNDR3700 és az ESR9850 tudja).
-
kabelmania27
félisten
válasz
Peter.Kalasz #15301 üzenetére
Szerintem olyan routert vegyél ami gigabites, wifije pedig 300megabitet tudja.
[link]
csak is felső kategóriást szabad megvenni, mert az a jövő.
Én nem használok routert egy 5portos 10/100es tp link switchet használok.
[link] edigitálon ezt találtam aminek a wan és lan portjai is gigabitesek és wifibe tudja a 300megabitet, de a routeres topikba a felső kategóriában többet sorolnak fel. -
válasz
Peter.Kalasz #15297 üzenetére
60-as nethez őrültség G-s router-t használni mivel éppen a teljesítőképessége határán van.
Az meg már önkínzás ha 60-as netet fizetsz de csak 30-35-öt tudsz kihasználni. Így már tényleg vegyél egy újat de ha lehet akkor olyat ami már bírni fogja a 120-ast is, jövőre tervezve. -
válasz
Peter.Kalasz #15294 üzenetére
Meg kellene próbálni egy router reset-et hátha segít, több ötletem egyenlőre nincsen, hátha másnak van.
Vissza kellene mondani a UPC-nél a router bérletet és venni egy sajátptt mivel ez a típus elég öreg, azt nem tudom mióta van nálad és amikor megkaptad akkor új volt-e vagy használt, de én nem bérelnék a UPC-től router-t mivel jobb a saját amit akár hova magaddal vihetsz ahova csak akarsz és bátrabban is lehet vele próbálgatni a lehetőségeket. Hosszú távon mindenféleképpen jobban jársz egy sajáttal mert az évek során a router árának a többszörösét fizeted ki bérleti díjként ami pedig pénz kidobás.
Nézz be a Milyen routert? topicba és ott biztosan tudnak ajánlani egy megfelelő típust ami jó lesz neked. -
válasz
Peter.Kalasz #15288 üzenetére
Vissza kell mondani mivel a UPC nem éppen a legjobb wifi router-t adja. Vegyél egy sajátot és valószínűleg nem lesz ez a gondod sem.
INNEN a felső kategóriából válogassál és akkor már a 120-as csomaggal sem lesz gondod. -
kabelmania27
félisten
válasz
Peter.Kalasz #15288 üzenetére
Milyen a modemed jelszintje?
192.168.100.1 címet beírod a böngészőbe signal menüpont
Hogy van kialakítva a kábelezés a lakásban?
Esetleg ha tennél be képet az osztókról, azt megköszönném -
válasz
Peter.Kalasz #15286 üzenetére
EBBEN a leírásban a 4-14 és a 4-15 oldalon található módon kellene beállítani a dolgokat.
4-14: Tegyél minden auto-ra (inkább 54Mbps-et használj ha van)
4-15: Vedd ki a pipát a Turn Access Control On elől.Mivel ez egy elég régi router elképzelhető, hogy már kezd tönkre menni így talán megérett már a cserére is.
-
válasz
Peter.Kalasz #15284 üzenetére
Kellene a router pontos típusa, hogy meg tudjam mondani, hogy mit és hol kell beállítani.
-
válasz
Peter.Kalasz #15282 üzenetére
1; Be kell kapcsolni, hogy szórja az SSID-t
2; Ki kell kapcsolni a MAC szűrést
3; G-s adaptert is támogató módra kell állítani
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest